Smart teknik låter människan vara människa

Smart teknik låter människan vara människa

Läs mer

Framtiden bygger på samarbete mellan människor och maskiner. Smarta maskiner och robotar befriar oss från rutinarbete och använder växande datavolymer till att hitta nya möjligheter och lösningar. Men eftersom artificiell intelligens saknar känslor och moral är det människans uppgift att bidra med kreativitet och empati som kompletterar tekniken.

När maskinerna gör det de är bäst på, kan människor koncentrera sig på att möta varandra. Redan nu skapar vi på Solita tillsammans med våra kunder tjänster för förebyggande hälsovård, intelligent trafik och individuell kundupplevelse.

Vi planerar för en bättre framtid

Vi planerar för en bättre framtid

Läs mer

Vår horisont är nästa generation. Tillsammans med våra kunder och miljoner användare av de tjänster vi skapat bygger vi lösningar som gör det möjligt för företag och för samhället att ta hållbara steg in i framtiden. Allt vi gör kommer att påverka världen. Förutom att möjliggöra ett bättre liv och direkta besparingar kan tekniken också ligga till grund för morgondagens tillväxt.

Samma sak gäller våra teknikval och den systemarkitektur vi bygger. På Solita skapar vi en långsiktig grund för våra kunders framtida verksamhet utifrån deras befintliga system. På så vis hittar vi tillsammans lösningarna som gör att våra kunder är optimalt förberedda för framtiden.

Förändring sker med rätt grupp

Förändring sker med rätt grupp

Läs mer

Vi tror att de bästa resultaten uppnås när de mest kompetenta experterna får arbeta tillsammans i en kreativ miljö. Genom att samla olika kompetenser runt samma bord skapas unika lösningar. Hos Solita jobbar proffs från alla områden: bredvid toppspecialisten inom artificiell intelligens sitter en samhällsvetare och på andra sidan en senior programkonstruktör. En lika viktig del av teamet är kundens representanter.

För oss betyder gemensamma projekt att vi ger rätt personer makten och verktygen att skapa de bästa tjänsterna. Vi har det rätta kollektiva självförtroendet, vi ägnar oss inte åt rollspel eller lekar, utan är oss själva. Kom och jobba hos oss du också.

Case Amer Sports

Data förutspår efterfrågan

Läs mer