Vi gör er datadrivna. På riktigt.

Vi gör er datadrivna. På riktigt.

Läs mer

Solita är ett företag som jobbar med digital transformation som drivs av data och mänsklig expertis.

Vi skapar kultur, tjänster och tekniklösningar som förnyar affärsverksamheter och förändrar samhället till det bättre.

Våra tjänster sträcker sig från strategisk konsultverksamhet till servicedesign, digital utveckling, data, AI, digital analys och underhåll av molntjänster. Solitas intäkter uppgick till 91 miljoner euro 2018. Solita grundades 1996 och har i dag 800 specialister inom digital affärsverksamhet i Finland, Sverige, Tyskland och Estland.

Vi planerar för en bättre framtid

Vi planerar för en bättre framtid

Läs mer

Vår horisont är nästa generation. Tillsammans med våra kunder och miljoner användare av de tjänster vi skapat bygger vi lösningar som gör det möjligt för företag och för samhället att ta hållbara steg in i framtiden. Allt vi gör kommer att påverka världen. Förutom att möjliggöra ett bättre liv och direkta besparingar kan tekniken också ligga till grund för morgondagens tillväxt.

Samma sak gäller våra teknikval och den systemarkitektur vi bygger. På Solita skapar vi en långsiktig grund för våra kunders framtida verksamhet utifrån deras befintliga system. På så vis hittar vi tillsammans lösningarna som gör att våra kunder är optimalt förberedda för framtiden.

Förändring sker med rätt grupp

Förändring sker med rätt grupp

Läs mer

Vi tror att de bästa resultaten uppnås när de mest kompetenta experterna får arbeta tillsammans i en kreativ miljö. Genom att samla olika kompetenser runt samma bord skapas unika lösningar. Hos Solita jobbar proffs från alla områden: bredvid toppspecialisten inom artificiell intelligens sitter en samhällsvetare och på andra sidan en senior programkonstruktör. En lika viktig del av teamet är kundens representanter.

För oss betyder gemensamma projekt att vi ger rätt personer makten och verktygen att skapa de bästa tjänsterna. Vi har det rätta kollektiva självförtroendet, vi ägnar oss inte åt rollspel eller lekar, utan är oss själva. Kom och jobba hos oss du också.

Case Amer Sports

Data förutspår efterfrågan

Läs mer