Liity Friends of Solita -kumppaniverkostoomme

Luomme uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Kirjavien asiakastarpeiden tunnistaminen ja ratkaiseminen kaipaa entistä laajempaa yhteistyötä kumppaniverkostomme kanssa, ja uskomme juuri tämän yhteistyön olevan keskeinen kilpailutekijä tulevaisuudessa. Siksi haluamme uudistaa kumppanuuskonseptimme – kutsumme sitä nimellä Friends of Solita.

Tavoittelemme entistä parempaa kokonaispalvelua asiakkaillemme. Erityisesti haemme laajempaa ratkaisupalettia ja toimituskykyä myös alueilla, jotka eivät ole Solitan omassa fokuksessa. Kumppaneille tarjoamme aiempaa laajemman pääsyn hankkeisiimme sekä aitoa molemminpuolista yhteistyötä ratkaisujen ideoinnissa, rakentamisessa ja toimittamisessa.

Ihanteellinen Friends of Solita -kumppani täydentää osaamistamme ja haluaa olla entistä tiiviimmin mukana ideoimassa ja rakentamassa ratkaisuja. Me Solitassa huolehdimme edelleen asiakkuudesta, tarjousprosessin läpiviennistä ja sopimuksista loppuasiakkaan kanssa.

Ilmoittaudu Friends of Solita -verkostoon ja liitä lyhyt kuvaus yrityksenne toiminnasta, osaamisesta ja kerro mitä lisäarvoa voit antaa asiakkaillemme. Olette tervetulleita verkostoomme myös, jos haluatte tarjota osaajia projekteihimme perinteisesti resurssivuokrauksena.

Haluatko mukaan?

Ota ensimmäinen askel ja ilmoittaudu kumppaniksi Friends of Solita -verkostoon!

Liity tästä

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä!