Solita Health

Rakennamme parempaa elämää ja vaikuttavia palveluja niin terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille kuin meille kaikille.

Sujuvat, ihmisläheiset ja tehokkaat terveyden ja hyvinvoinnin palvelut ovat meille kaikille tärkeitä. Hyvin toimivat palvelut luovat parempaa arkea niin alan ammattilaisille kuin niissä asioivillekin, ja lisäävät tasa-arvoa koko yhteiskunnassa.

Solita Health -yhteisömme yli 250 asiantuntijaa auttavat asiakkaitamme suunnitelusta, strategioista, palvelumuotoilusta ja arkkitehtuureista laajoihin järjestelmätoteutuksiin ja jatkuvaan kehitykseen asti. Olemme edelläkävijä lääkinnällisten ohjelmistojen kehittämisessä ja teemme jatkuvasti myös tutkimustyötä eri tahojen kanssa. Meille toimialan arjen haasteet ovat tuttuja ja löydämme kehityskohteet, joilla potilaan ja ammattilaisten tarpeet ratkaistaan. Tuemme muutosten johtamisessa ja uusien toimintamallien käyttöönotossa hyödyntämällä teknologiaa ja dataa turvallisesti ja eettisesti.

Yhdistämällä ihmisymmärryksen ja älykkään teknologian terveyden ja hyvinvoinnin toimialan asiantuntemukseen rakennamme kanssasi palveluita, jotka helpottavat arkea, vähentävät manuaalista työtä ja vapauttavat arvokkaita voimavaroja sinne, missä niitä tarvitaan.

Hyvinvointialueuudistus haastaa muutokseen

Hyvinvointialueuudistus on kokonaisvaltainen terveyden ja hyvinvointipalveluiden muutos, mutta samalla hoitoalan ammattilaiset jatkavat päivittäin tärkeää työtään tehtäviensä parissa. Uudistuksen tavoitteissa onnistuminen vaatii harkittuja valintoja ja määrätietoista kehittämistyötä. Tuemme uudistuksessa terveys- ja hyvinvointipalveluiden järjestäjiä sekä palo- ja pelastustoimea. Autamme ratkaisemaan kehityshaasteita arvo-ohjautuneesti potilaiden, ammattilaisten ja organisaatioiden tarpeet edellä. Toimintatapojen muutokset, läpi järjestelmien jatkuvat hoitopolut, hyvinvointialueiden datavarannon hyödyntäminen ja turvalliset teknologiaratkaisut vaativat toimialan asiantuntijuutta myös kumppaneilta.

Lue lisää palveluistamme hyvinvointialueille

Ratkaisumme

Whitepaper: Foundations of medical device software cybersecurity compliance

RegOps - polku ketterään kehittämiseen säännellyssä ympäristössä

Uusi näkökulma säädeltyjen ympäristöjen sovelluskehitykseen – RegOPS

Olemme edelläkävijä lääkinnällisten ohjelmistojen kehityksessä ja jo vuosien ajan panostaneet säädeltyjen ympäristöjen ketterien sovelluskehityskäytäntöjen luomiseen – tästä on syntynyt RegOPS.

 

Lue lisää oppaastamme

Haemme uusia tekijöitä mukaan tiimeihimme!

Etsimme lisää osaajia rakentamaan tulevaisuuden terveys- ja hyvinvointipalveluja. Pääset työskentelemään osana innostavaa yhteisöä ja monipuolisia tiimejä.

Katso kaikki avoimet paikat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 • Solita Health -palvelut

  Risto Kaikkonen

  Director, Health and Wellbeing Division

  041 536 8745

  [email protected]
 • Julkinen sektori

  Vesa Sainio

  Director of Operations, Health and Wellbeing Division

  040 506 2268

  [email protected]
 • International Business

  Kimmo Kivirauma

  Business Director

  040 7390 239

  [email protected]
 • RegOps

  Tuomas Granlund

  RegOPS Development Director, Health and Wellbeing Division

  +358504320804

  [email protected]
 • Hyvinvointialueet

  Antti Brunni

  Business Director, Solita Health

  044 55 44 669

  [email protected]
 • Rekrytointi

  Elina Piipponen

  Director, Talent Acquisition

  +358 504 869 482

  [email protected]