Rakennamme terveyttä ja hyvinvointia kaikille suomalaisille

Solita toimii terveys- ja hyvinvointitoimialan julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin yhdistäjänä.

Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkään teknologian palvelemaan suomalaisten hyvinvointia ja yhteiskuntaa. Autamme asiakkaitamme palveluiden kehittämisessä strategioista, palvelumuotoilusta ja arkkitehtuureista laajoihin järjestelmätoteutuksiin, integraatioihin sekä datan ja tekoälyn hyödyntämiseen.

Terveys- ja hyvinvointipalvelut digitalisoituvat vauhdilla. Tekoäly, analytiikka, pilvipalvelut ja avoimet rajapinnat tarjoavat valtavasti mahdollisuuksia parempiin palveluihin ja toiminnan tehostamiseen. Älykkäät palvelut eivät kuitenkaan synny vain teknisinä innovaatioina. Jokainen teknologinen muutos vaatii vähintään yhtä ison työn ihmisten käyttäytymisen muuttamisessa.

Tavoitteenamme on suomalaisten hyvinvoinnin ja elinvoimaisuuden lisääminen yhdessä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa. Haluamme parantaa tasa-arvoisuutta, avoimuutta ja yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Tulevaisuudessa palveluja tuotetaan ja ostetaan yhä joustavammin erilaisissa ekosysteemeissä. Olemme mukana luomassa uusia terveyden ja hyvinvoinnin palveluja mm. Coxan ja Amer Sportsin kanssa sekä kansallisissa ODA– ja Palveluohjain (AVPH)– hankkeissa. Coxan kanssa kehittämämme Oravizio on maailman ensimmäinen CE-merkitty riskityökalu tekonivelriskien arviointiin.

Terveys- ja hyvinvointialaan keskittyvä Solita Health -osaamisyksikkömme auttaa käyttäjälähtöisten palvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa ensimmäisistä ideoista ja asiakasymmärryksestä jatkuvaan kehitykseen asti. Tuemme muutosten johtamisessa ja uusien toimintamallien käyttöönotossa.

 

Terveyden ja hyvinvoinnin yhteistyö ja vuorovaikutus tarvitsee luotettavia ja välittäviä toimijoita.

Älykkäät palvelut eivät synny vain teknisinä innovaatioina.

 • 1

  Palveluissa ihmislähtöisyys on valttia – koneet hoitakoot rutiineja

 • 2

  Toimittajaloukoista historiaa – avoimen lähdekoodin ratkaisut

 • 3

  Olemme päätöksenteon kohteena – avoimet ja läpinäkyvät algoritmit ovat tulevaisuutta

 • 4

  Data kuuluu ihmisille – luottamuksen säilyttämiseksi oma näkyvyys tietoon tärkeää

Solita Health sai ISO 13485-laatujärjestelmäsertifikaatin älykkäiden lääkinnällisten laitteiden kehitykseen

Solita Health -osaamisyksikölle on myönnetty ISO 13485 -laatusertifikaatti, joka vahvistaa Solita Healthin roolia tuotekehityskumppanina ja mahdollistaa myös kansainvälisen liiketoiminnan. Laatujärjestelmän mukaisessa toiminnassa yhdistyvät Solitan eri vahvuudet, kuten ohjelmistokehitys, ihmisymmärrys, palvelumuotoilu sekä strategia-, data- ja analytiikkaosaaminen.

Lue Lisää

Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuuden terveydenhoidon ja hyvinvoinnin palveluita!

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Ota yhteyttä osoitteeseen rekry@solita.fi.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Lataa Solita Think Tank -raportti: Tulevaisuuden terveys- ja hyvinvointipalvelut

Millaisia ovat tulevaisuuden terveys- ja hyvinvointipalvelut? Alan vaikuttajista koottu Solita Think Tank –ryhmämme listasi 8 keskeistä näkökulmaa palveluiden kehittämiseksi ja pohti mm. palveluiden vaikuttavuutta, avoimuutta ja teknologian kuten tekoälyn tuomia mahdollisuuksia. Millaiset palvelut saisivat suomalaiset voimaan paremmin? Ohjaako kehitystä teknologia vai ihmisten tarpeet? Tekoäly ja etiikka – miten lisätään avoimuutta ja läpinäkyvyyttä? Millainen IT-arkkitehtuurin pitäisi tulevaisuudessa olla?

Lataa raportti