Open position

Power Platform -kehittäjä/arkkitehti

Meillä tekemisen keskiössä on työn merkityksellisyys ja asiantuntijoidemme hyvinvointi. Kiinnostaisiko sinua työskennellä kovassa kysynnässä olevien low-code-projektiemme parissa osana välittävää työyhteisöämme?

Etsimme nyt Dev-yhteisömme vahvistukseksi teknisen taustan omaavaa kehittäjää, joilla on jo kokemusta Power Platform –kehityksestä ja projekteista. Kokemustaustastasi  riippuen tehtävää on mahdollista muokata toiveidesi mukaan: voit olla devaamisen lisäksi kiinnostunut esimerkiksi asiakasrajapinnassa toimimisesta tai teknisestä liidaamisesta, halukas kehittymään ratkaisuarkkitehdin rooliin tai vaihtoehtoisesti voit olla jo valmis arkkitehti.  

Solitalla työskentelemme merkityksellisten ohjelmistokehitysprojektien parissa, ja kehitämme liiketoimintakriittisiä low-coderatkaisuja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Asiakkaamme edustavat sekä julkista että yksityistä sektoria. Power Platform –tarjoomamme käsittää ratkaisujen suunnittelua, sovelluskehitystä, governancea ja konsultointia. Projekteissamme työskennellään tiimeissä, ja tiimityöskentely onkin tekemisemme keskiössä.  


Mitä toivomme sinulta?

 • Kokemusta Microsoft Power Platformista ja mahdollisesti myös muista Microsoftin työkaluista. Sertifikaatit ovat plussaa, mutta niitä pääset myös meillä tekemään. 
 • Haluat työskennellä tiimissä ja välittävässä kulttuurissa. Olet oma itsesi, ja arvostat tiimityötä erilaisten ihmisten kanssa. 
 • Ymmärrät, että konsultointialalla jokainen kehittäjä on myös ainakin jossakin määrin tekemisissä asiakkaan kanssa. Asiakkaamme ovat kaiken tekemisemme keskiössä, ja asiakas on meille tärkeä osa tiimiä. 
 • Haluat pysyä kärryillä alan kehityksessä oppien uutta ja jaat myös mielelläsi osaamistasi muille. Tarjoamme jatkuvasti tukea ja mahdollisuuksia oppimiseen, erikoistumiseen ja osaamisen syventämiseen, ja toivomme osaajiemme hyödyntävän monipuolisia oppimismahdollisuuksia. 
 • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa 
 • Arvostamme yleisesti teknistä taustaa ohjelmistokehityksestä ja IT-konsultointialan tuntemusta. 

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden liittyä muutaman kymmenen hengen kasvavaan, kansainväliseen ja jatkuvasti kehittyvään low-code-osaajayhteisöömme. 
 • Haastavia ja vaikuttavia projekteja monialaisissa tiimeissä. Et siis työskentele vain ohjelmistokehittäjien kanssa, vaan mm. suunnittelijoiden, pilviasiantuntijoiden ja dataosaajien kanssa. 
 • 2000 osaajan verkoston, jossa löydät aina jonkun, joka voi opettaa sinulle jotain uutta. Voit esimerkiksi hyödyntää talon sisäisiä oppimispolkuja, infotilaisuuksia, koodikahveja, mentoriohjelmia, sisäisiä hackathoneja ja muita jatkuvia mahdollisuuksia oppia kollegoiltasi. 
 • Välittämistä, luottamusta, vapautta ja vastuuta. Monimuotoisessa yhteisössämme voit olla oma itsesi. 
 • Joustavan työn: me Solitalla ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ, ja meillä osaajat saavat esimerkiksi vapaasti valita milloin ja mistä työskentelevät. Halutessasi voit myös tehdä 80% työviikkoa. 
 • Loistavat edut: saat valita laitteesi, käytössäsi on erittäin laaja työterveys, pääset halutessasi rentoutumaan hierontaan, saat käyttöösi kattavat ja joustavat Edenred-edut aina lounaista hammaslääkäriin, voit hyödyntää pyöräetuamme, keskustella in-house coachiemme kanssa ja lisäksi meiltä löytyy myös kuntosali (Tre & Hki), vapaa-ajan tapaturmavakuutus, mahdollisuus lastenhoitajaan kipeälle lapselle ja paljon muuta! 
 •  Kiinteä kuukausipalkkamallimme tukee osaamisen kehittämistä, yhdessä tekemistä ja toinen toistemme auttamista.
   

Ota yhteyttä!  
 

Heräsikö kiinnostuksesi? Lähetä meille CV/hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä! 

Lisätietoja voit kysellä rekrytoijaltamme Josefiinalta, [email protected].

Huomioithan, että hakemusten käsittelyssä voi olla kesälomakaudella viivettä, ja palailemme sinulle lomalta paluun jälkeen. 

PS Kurkkaa myös dev.solita.fi-blogi, jossa devaajamme jakavat näkemyksiään tällä hetkellä puhuttavista aiheista.


#LI-Hybrid  

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.