Open position

Software Designer – Göteborg

Vi söker en erfaren Software Designer när vi nu satsar extra på att bygga en spännande svensk enhet för mjukvaruutveckling, för att kunna bygga högkvalitativa applikationer och lösningar för stora företag och myndigheter även i Sverige.

Hos oss kommer du att arbeta med spännande projekt tillsammans med våra kunder, vilket kan innebära att forma framtidens hälso- och sjukvårdstjänster eller påverka framtidens energitjänster. Vi tror på meningsfulla och varierande projekt som motiverar och utvecklar våra medarbetare. Du kan arbeta i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Skellefteå där vi har kontor med omnejd. 

Solita – Förändring genom Lärande: 

Vi är känt som ett kompetensföretag och vi garanterar att du kommer att lära dig och utvecklas när du börjar hos oss – det är vårt löfte till dig. Genom att främja kontinuerligt lärande ser vi till att vi har intressanta projekt för framtiden och möjligheter till projektrotationer. Du har exempelvis chansen att delta i info sessions, code coffees, mentorprogram och kontinuerligt dela och ta del av kunskap i kundprojekt.  

Arbetet som konsult hos oss innebär ofta en brant utvecklingskurva och variation sett till både arbetsuppgifter och roller.  

Vi värdesätter individanpassning och ser på karriärvägar som inte enbart en stege utan snarare som ett landskap med flera möjliga riktningar, både vertikalt och horisontellt, inom olika kompetensområden.  

Vi erbjuder även:  

Flexibilitet och autonomi för att utforma ditt arbete – läs mer om detta här! 

Variation; i branscher, i team, i nya teknologier och system, i angreppsätt; 

Konkurrenskraftig, fast lön i kombination med ett komplett förmånspaket bestående av exempelvis: 

  • 30 semesterdagar 
  • Friday breakfasts, AWs och andra teamaktiviteter 
  • Omfattande försäkringsskydd och pensionsavsättningar även under din föräldraledighet 
  • Maxat friskvårdsbidrag 
  • Bike leasing 
  • Intern coach för att stödja ditt välbefinnande 

Undrar du över vad det skulle innebära att vara utvecklare hos oss? Läs om vad Emma har att berätta om det!

Vad vi söker: 

Vi tror på att samarbete är viktigt för att hitta lösningar på komplexa problem. Därför söker vi dig som gillar att arbeta tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål.  

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en konsultativ roll eller om du har ett intresse för att arbeta inom detta område. Vi ser även att du har: 

  • Goda kunskaper i .NET och det är meriterande med kunskaper i Node.js eller Python 
  • Erfarenhet av att arbeta med databaser (t.ex. SQL-databaser) 
  • Du är flytande i eller intresserad av att använda molntekniker i dina projekt. Till exempel kan Azure, AWS eller GCP vara bekanta för dig. 
  • Erfarenhet av att arbeta i agila projekt och med continuous integration. 

Om oss: 

Vi är ett värderingsstyrt konsultbolag med fler än 2000 personer i 8 länder (varav 200 i Sverige). Med vår storlek är vi tillräckligt stora för att vara en stabil arbetsgivare som vågar ta ut svängarna och samtidigt tillräckligt små för att kunna bry oss om varandra och våra kunder. Vi har bred kompetens inom systemutveckling, data, moln, integrationer och service design där rotation mellan uppdrag och teknikområden inte bara är möjlig utan även uppmuntras.  

Vill du veta mer? 

Berätta om dig själv och dina önskemål så kan vi tillsammans ta reda på om vi passar ihop. Om du har några frågor, chatta gärna med Fredrik på LinkedIn eller skicka ett mail till honom fredrik.hultmar(at)solita.se. Du kan också kontakta rekryteringsansvarig, Sebastian på LinkedIn eller mail sebastian.laine(at)solita.se.  

Vår rekryteringsresa består av två intervjuer. Vid den första fokuserar vi på att lära känna dig och på att presentera Solita för dig. Vid nästa tillfälle fokuserar vi på att utvärdera ditt nuvarande tekniska kunnande tillsammans med några av dina potentiella framtida kollegor. Vi strävar efter att ge dig en sanningsenlig bild av hur det är att arbeta på Solita inför ditt stora beslut. 

Vi rekryterar även i Stockholm, Malmö och Skellefteå! 

 

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.