Open position

.NET utvecklare – Malmö

Vi söker erfaren .NET utvecklare för att stärka vår växande utvecklingsenhet! Hos oss kommer du att arbeta med spännande projekt tillsammans med våra kunder, som kan innebära att forma framtidens hälso- och sjukvårdstjänster eller att påverka framtidens energitjänster. Vi tror på meningsfulla och varierande projekt som motiverar och utvecklar våra medarbetare.

Solita är känt som ett gediget kompetensföretag och vi kan garantera att du lär dig mer när du börjar hos oss ​​– det är vårt löfte till dig. Genom att värna om kontinuerligt lärande ser vi till att vi har intressanta projekt för framtiden, och även möjligheter till projektrotationer.

Så här säger Antti Kinnunen som är övergripande ansvarig för den svenska utvecklingsenheten:

”Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för mjukvaruutvecklare i Sverige. Solita investerar mycket i Solitans välbefinnande och kontinuerliga lärande. Vi är ett teknik agnostiskt mjukvaruutvecklingsföretag som erbjuder ett brett utbud av färdigheter relaterade till teknologier som .NET, Java, Clojure och React samt GCP, AWS, Azure, OutSystems m.m”

Som .NET utvecklare hos oss kommer du:

 • Arbeta med de senaste teknologierna och utveckla innovativa lösningar för våra kunder.

 • Jobba med utmanande projekt inom en rad branscher där du får möjlighet att använda kunskap du har samlat på dig samt växa i din roll.

 • Ha möjlighet att vara med i uppbyggnaden av vår dev-enhet i Sverige.
 • Samarbeta med kollegor i en miljö som präglas av hög grad av eget ansvar och tillit.

 • Ständigt utvecklas och lära dig nya saker

Varför jobba på Solita?  

Vår företagskultur är väldigt, väldigt viktig för oss, vi har en platt organisation med fokus på engagemang, ansvarstagande och värdeskapande arbete. Som anställd hos oss kan du vänta dig;

 • Ett företag som är intresserad av sammanhållning, välbefinnande och utveckling. Du kan läsa mer om det här; Solita Culture – Part 1: Come as you are – Solita

 • Growth Academy – vår plattform för kunskapsutveckling som stöttar din fortsatta utveckling. Vi tror på kontinuerligt lärande och uppmuntrar våra medarbetare att utveckla sin kompetens inom flera olika områden genom nätverkande, info sessions, certifieringar och mer.

 • Bra förmåner – som in-house coach för att stötta dig, fredagsfrukost, hobbyklubbar, pension under din föräldraledighet och mycket mer! 

Vad vi söker

Vi tror på att samarbete är viktigt för att hitta lösningar på komplexa problem. Därför söker vi dig som gillar att arbeta tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en konsultativ roll, eller om du har ett intresse för att arbeta inom detta område. Vi ser även att du har: 

 • Goda kunskaper i .NET och C# 

 • Erfarenhet av att arbeta med databaser (t ex SQL-databaser)

 • Du är flytande i eller intresserad av att använda molnteknik i dina projekt. Till exempel kan Azure, AWS eller GCP vara bekanta för dig.

 • Erfarenhet av att arbeta i agila projekt och med continuous integration.

Om oss

Vi är ett värderingsstyrt konsultbolag med fler än 1700 personer i sex länder (varav 200 i Sverige). Med vår storlek är vi tillräckligt stora för att vara en stabil arbetsgivare som vågar ta ut svängarna och samtidigt tillräckligt små för att kunna bry oss om varandra och våra kunder. Vi har bred kompetens inom systemutveckling, moln, integrationer och service design där rotation mellan uppdrag och teknikområden inte bara är möjlig, men även uppmuntras. Vårt bemanningsteam arbetar för att matcha våra medarbetares önskemål med tillgängliga kundprojekt. Du kommer att få en fullskalig och genomarbetad onboarding och du kommer att ha en teamledare som är intresserad av dig under din tid på Solita.

Nu satsar vi lite extra på att bygga en spännande svensk enhet för systemutveckling för att kunna bygga högkvalitativa applikationer och lösningar för stora företag och myndigheter även i Sverige.

Undrar du över vad det skulle innebära att vara utvecklare hos oss? Läs om vad Emma har att berätta om det!

Vill du veta mer?

Berätta om dig själv och dina önskemål så kan vi tillsammans ta reda på om vi passar ihop. Om du har några frågor, chatta gärna med Fredrik på LinkedIn eller skicka ett mail till honom fredrik.hultmar(at)solita.se. Du kan också kontakta rekryteringsansvarig, Sebastian på LinkedIn eller mail [email protected].

Vår rekryteringsresa består av två intervjuer. Vid den första fokuserar vi på att lära känna dig och på att presentera Solita för dig. Vid nästa tillfälle fokuserar vi på att utvärdera ditt nuvarande tekniska kunnande tillsammans med några av dina potentiella framtida kollegor. Vi strävar efter att ge dig en sanningsenlig bild av hur det är att arbeta på Solita inför ditt stora beslut.

Vi rekryterar även i Stockholm, Göteborg och Skellefteå!

 

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.