Open position

Kokenut Java-ohjelmistokehittäjä

Meille on tärkeää, että pääsemme tekemään projekteja, joilla on merkityksellisyyttä ja jotka vaikuttavat meidän kaikkien elämään. Samalla haluamme, että solitalaisten työn ja vapaa-ajan välillä on tasapaino. Tunnistatko omaksesi halun tehdä oikeita asioita oikein, isolla sydämellä, ja viihdyt fiksussa moniosaajatiimissä jatkuvasti oppimassa uutta? Mikäli nämä asiat osuvat sinuun, olisi mukava tutustua lisää.

Haluatko mukaan merkityksellisten kehitysprojektien pariin?

Haemme tiimiimme kokeneita Java-ohjelmistokehittäjiä. Voit työskennellä Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Porissa, Kuopiossa ja Joensuussa sekä tapauskohtaisesti myös etänä mistä tahansa päin Suomea.  

Pääset työskentelemään uusien, mutta myös perinteisempien järjestelmien parissa. Kehittämiämme järjestelmiä ja ratkaisuja löytyy sekä julkisen että yksityisen sektorin asiakkuuksistamme ja työmme jälki näkyy eri tavoin satojentuhansien suomalaisten arjessa. Etsimme yhdessä projektivalikoimastamme sinulle kiinnostavan kokonaisuuden, jonka parissa pääset työskentelemään. Kehitysprojektien monimuotoisuus mahdollistaa uuden oppimisen ja rotaation projektien välillä

Olemme teknologia-agnostinen talo, eli hyödynnämme projekteissamme monipuolisesti eri teknologioita. Hommia tehdään mm. seuraavilla: Java, Kotlin, REST-rajapinnat, Vue, React sekä AWS. Lisää infoa projekteissamme käytetyistä teknologioista löydät tekemämme Developer Surveyn tuloksista. Korkeatasoinen automaatio, ketteryys ja jatkuva toimitus kuuluvat toimintatapoihimme, ja tietoturva rakennetaan sisään jo alusta alkaen. 

Olisitko sinä tuleva työkaverimme? 

Toivomme, että sinulla on jo vankka kokemus ohjelmistokehityksestä ja Javalla devaaminen on lähellä sydäntäsi. Tiedät, mitä konepellin alla tapahtuu ja miten se sopii yhteen näyttävän sekä toimivan ulkokuoren kanssa, sekä osaat soveltaa kokemustasi uusiin ratkaisuihin. Kokemus pilviteknologioista (AWS tai Azure) on plussaa. Teknisten taitojen lisäksi toivomme, että arvomme (välittäminen, intohimo, rentous ja rohkeus) resonoivat omiesi kanssa. Tämänhetkisissä projekteissamme tarvitaan sekä suomen että englannin kielen sujuvaa osaamista.

7 hyvää syytä olla solitalainen

  • Meillä saat ympärillesi osaavia työkavereita, joiden kanssa projektit tehdään hyvällä fiiliksellä ja toisia auttaen – aina löytyy joku osaavampi sparraamaan. Tuemme jatkuvaa oppimista monipuolisesti, ja omaa osaamistaan voi kehittää itselle sopivimmalla tavalla; esimerkiksi koulutusohjelmien, sisäisen osaamisyhteisön tai muilta oppimisen avulla. Lue lisää täältä.
  • Omaan tulevaan projektiin pääsee vaikuttamaan, ja pyrimme tekemään projekteja tiimipohjaisesti yksittäisten konsulttien myymisen sijaan.
  • Kulttuurimme keskiössä on luottamus, vastuullisuus ja vapaus. Meillä pääset keskittymään olennaiseen, ja välittävät People Leadimme pitävät huolen sinusta.
  • Dev-yhteisössämme on yli 400 ohjelmistoalan ammattilaista, jotka yhdessä työskentelyn lisäksi viihtyvät yhdessä myös muiden juttujen parissa: yhteisiä aamupaloja, harrastekerhoja, afterworkeja yms. Lisäksi Devissä on lukuisia pienempiä yhteisöjä, joista löydät varmasti oman paikkasi.
  • Halutessasi pääset projektityöskentelyn lisäksi vaikuttamaan myös yhteisömme toimintaan esimerkiksi osallistumalla erilaisten tapahtumien järjestämiseen, jakamalla osaamistasi muille tai olemalla mukana rekryissä – mikä vain sinua eniten kiinnostaa! 
  • Elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin työ ja siksi meillä panostetaan työn ja vapaa-ajan väliseen tasapainoon eri keinoin. Tästä syystä myös palkkamallimme perustuu kiinteään kuukausipalkkaan, eikä laskutukseesi.   
  • Loistavat edut: saat valita laitteesi (PC Windowsilla/Linuxilla tai Applen Mac + lisätarvikkeet sekä haluamasi puhelin), käytössäsi on erittäin laaja työterveys, pääset halutessasi rentoutumaan hierontaan, saat käyttöösi kattavat ja joustavat Edenred-edut aina lounaista hammaslääkäriin, voit hyödyntää pyöräetuamme, keskustella in-house coachiemme kanssa ja lisäksi eduistamme löytyy myös kuntosali (Tre & Hki), vapaa-ajan tapaturmavakuutus, mahdollisuus lastenhoitajaan kipeälle lapselle ja paljon muuta!

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Kerro meille lisää itsestäsi vapaamuotoisesti hakulomakkeen kautta ja jutellaan lisää! Lomailemme heinä-elokuussa ja käsittelemme hakemuksia lomalta paluun jälkeen. 

Halutessasi lisätietoja saat tiiminvetäjältämme Riikalta: [email protected]

Työyhteisöstä ja kulttuurista voit kysellä lisää dev-rekrytoijaltamme Josefiinalta: [email protected]

Apply for this Job

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.