Open position

Azure Integration Specialist – Stockholm

Vi söker nu en person som gärna fortsätter växa som integrationsspecialist med fokus på Azure och cloud-native lösningar. Engagemang, ansvarstagande och värdeskapande arbete är viktiga faktorer i vår kultur – kanske är du vår nästa kollega?  

Hos oss får du möjligheten att jobba teamorienterat i en rad meningsfulla och kundnära projekt. Vårt team ansvarar för att designa, utveckla och sätta upp integrationslösningar i molnmiljö. Vi har en cloud-first strategi sedan flera år tillbaka och är ett av de ledande företagen i Norden inom offentliga molnlösningar och -tjänster – med partners såsom Azure, GCP och AWS

Dina ansvarsområden:

Som integrationsspecialist hos oss kommer du jobba med att utveckla, implementera och testa integrations- och plattformslösningar i Azure. 

Om du redan jobbat en längre tid med integrationer i molnmiljö och gärna tar dig an arkitekturbiten, är du även med och analyserar våra kunders integrationsbehov samt arbetar fram en integrationsstrategi som kan omfatta allt från principer för integrationer och API hantering till organisation, arbetssätt, teknologival, etc. Du är med och stöttar implementeringen av framtagen strategi, samt utformar integrationslösningar och ramverk så att dessa kan utvecklas och köras effektivt och med kvalitet hos våra kunder. 

Ifall kravställning och projektledning är din “cup of tea” har du möjlighet att jobba i en roll som överbryggar gapet mellan verksamhet och tekniker, där du i dialog med kundens verksamhet och andra leverantörer tar fram krav på integrationer, leder integrationsarbetet och tester av integrationer.

Vi samspelar ofta i olika typer av konstellationer vilket innebär möjligheter för vidareutbildning och bredare ansvar beroende på projekt och kund. Om du gillar att jobba med integrationslösningar i Azure har vi helt säkert en roll där du kan fortsätta utvecklas och utmanas!

Förhoppningsvis har du erfarenhet inom:

  • Azure Functions, Azure Logic Apps, App Services, API Management, Event Grid, Service Bus, …
  • Integrationsutveckling och förmåga att ta fram lösningar tillsammans med verksamheten.
  • Bekantskap med DevOps och CI/CD genom verktyg såsom Azure DevOps och GitHub

Din arbetsplats kan vara belägen i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Vi erbjuder både möjlighet att arbeta på plats och på distans med flexibla arbetsmodeller – resor till kund kan ibland dock förekomma. 

Karriärbanor på Solita

Jobbet som konsult hos oss innebär ofta en brant utvecklingskurva och variation sett till både arbetsuppgifter och roller. Vi ser karriärbanor inte som en specifik trappa utan mer som ett landskap med flera möjliga individanpassade orienteringar, både i höjd- och sidled, inom ett flertal kompetensområden. 

Sam jobbar exempelvis idag som People Lead parallellt med sin roll som Service Delivery Manager.

Lia har haft chansen att bära många hattar under sin tid hos oss – från developer till lead developer och arkitekt i både lokala och gränsöverskridande integrationsprojekt.

Andrei har också utvecklats väldigt brett som scrum master, team/tech lead, SDM, arkitekt, projektledare och kravställare i ett större projekt de senaste 3 åren.

Vem är vi?

Vi är ett värderingsstyrt nordiskt IT-konsultbolag med kapacitet inom data, design, moln, integrationer och mjukvaruutveckling. Som ett gediget kompetensföretag kan vi garantera att du lär dig mer när du börjar hos oss – det är vårt löfte till dig. Genom att värna om kontinuerligt lärande ser vi till att vi har intressanta projekt för framtiden, och även möjligheter till projektrotationer.

Som anställd hos oss kan du vänta dig;

  • Ett företag som är intresserad av gemenskap, välbefinnande och utveckling. Du kan läsa mer om det här; Solita Culture – Part 1: Come as you are – Solita
  • Projekt som skapar avtryck, både hos kunder och i samhället;
  • Variation; i projekt, i team, i nya teknologier och system, i angreppsätt;
  • Flexibilitet och autonomi för att utforma ditt arbete – läs mer från vår blogg;
  • Growth Academy – vår kunskapsportal för att stödja din utveckling och dina ambitioner. Vi har en lärande kultur och uppmuntrar våra medarbetare att växa och bredda sina kunskaper genom en rad kompetensnätverk, info sessions, föreläsningar och certifieringar;
  • Konkurrenskraftig, fast lön i kombination med ett komplett förmånspaket bestående av exempelvis 30 semesterdagar, Friday breakfasts, bike leasing, intern coach för att stödja ditt välbefinnande, och pensionsavsättningar även under din föräldraledighet.

Lyssna inte bara på oss – läs mer på Glassdoor!

Låter det spännande?

Vi ser fram emot att höra från dig!

Berätta om dina färdigheter och önskemål, så tar vi tillsammans reda på om det kan bli en bra match. Detta är en löpande rekrytering; vi går igenom ansökningar och kontaktar löpande de kandidater som bäst matchar vår kravprofil. 

Om du har frågor får du gärna nå ut till oss på LinkedIn eller via mail: Head of People & Culture Patrik Rafstedt (patrik.rafstedt(at)solita.se); People Lead Sam Odeh (sam.odeh(at)solita.se) eller Talent Acquisition Specialist Kajsa Törnroos (kajsa.tornroos(at)solita.se).

Vi rekryterar också till våra kontor i Göteborg och Malmö!

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.