Open position

Azure Architect

Haluatko päästä rakentamaan asiakkaille pilviympäristöjä ja haastamaan osaamistasi vaihtelevissa asiakasprojekteissa?

Solitan Cloud Platforms on vuoden 2022 alusta itsenäisenä toiminut, noin 100 asiantuntijan kokoinen liiketoimintayksikkö. Meitä leimaa tiivis yhteishenki ja solitalainen rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo.

Azure Architect -roolissa toimit asiantuntijana erilaisissa asiakasprojekteissa, joissa tiimit suunnittelevat ja toteuttavat erilaisia moderneja pilvi-infrastruktuureja vaihteleviin tarkoituksiin. Azure-asiakkuutemme alkavat usein CloudBlox-projekteilla, joissa asiakkaalle mahdollistetaan Azuren tehokas, tietoturvallinen ja kustannustehokas käyttö. 

Kehitettävät palvelut ovat elinkaaressaan kehitysvaiheessa ja tarjoamme niihin paljon ylläpidollista näkemystä esimerkiksi automaation, erilaisten valvontojen ja lokienhallinnan muodossa. Tämän lisäksi tyypillinen toimeksianto voi sisältää esimerkiksi olemassa olevien ratkaisujen katselmointia ja uudistamista pilvinatiivisti Azure-alustalle sekä automaatioasteen lisäämistä esim. CI/CD-putkien rakentamisella.

Työviikot ovat vaihtelevia ja työn sisältöön voi itse vaikuttaa – työpäivääsi voi halutessasi kuulua vaikkapa rekrytointihaastattelu tai teknisen infosession pitäminen. Osaamisesi kehittyy asiakasprojektien lisäksi esimerkiksi Solita Growth Academyn kautta, ja tietoa vaihdetaan myös aktiivisesti tiimien sisällä.

Odotuksemme sinulle

 • Sinulla on useammalta vuodelta käytännön kokemusta erilaisten järjestelmien infrastruktuurin suunnittelusta ja toteuttamisesta Azureen ja haluat kehittää teknistä osaamistasi koko ajan
 • Infrakoodin tuottaminen Terraformilla on sinulle tuttu tapa työskennellä
 • Ymmärrät, että rooliisi sisältyy myös asiakkaan ohjaamista, ympäristöihin liittyvää konsultointia ja sovelluskehittäjien tukemista
 • Omaat kokemusta monitorointi-, lokien keräys- ja raportointiratkaisujen toteutuksista ja automaatiotyökaluista.Tiedostat ylläpitovaiheen sujuvuuden merkityksen
 • Työ vaatii hyviä vuorovaikutus- ja tunnetaitoja. Jokainen asiantuntijamme toimii tiiviissä yhteistyössä muun Cloud-tiimin, sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä asiakkaidemme kanssa
 • Tarvitset arjessa sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 

Mitä tarjoamme

 • Haastavaa ja mielekästä työtä vaikuttavissa projekteissa ja asiakkuuksissa
 • Projektista riippuen olet mukana myös tuotteistetun pilven hallintapalvelun tuotekehityksessä
 • Loistavan työkulttuurin – luottamusta, vastuuta ja vapautta. Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edetä pitkäjänteisesti toivomallasi urapolulla
 • Yli tuhannen henkilön kokoisen teknisen osaajayhteisön ympäri Eurooppaa
 • Sopivan kokoisen kotitiimin ja laadukkaat esihenkilöpalvelut

 

Miksi liittyä yhteisöömme?

Saat paljon vapautta ja vastuuta oman työsi toteuttamiseen. Meillä sinun ei tarvitse valita uran ja perhe-elämän välillä ja tarjoamme kattavan tukipaketin arkeasi helpottamaan. Lue Cloudin kulttuurista lisää Cloud Manifestosta.

CloudBlox-tarjoomaamme kuuluu pilvipalveluihin liittyvä kapasiteetti, ylläpito ja hallinta sekä raportointi, analytiikka ja DevOps-asiantuntemus. Kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut Google Cloud Platform, Microsoft Azure ja Amazon Web Services, joissa osaamisemme on huippuluokkaa. Saimme esimerkiksi alkuvuodesta 2021 Microsoft Azure Expert Managed Services Provider -sertifikaatin. Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintaetua ja skaalautuvuutta. Tutustu asiakkaisiimme ja lue, miten esimerkiksi Tamro on kehittänyt liiketoimintaansa Solita CloudBloxin avulla

Kiinnostuitko? 

Meistä olisi mahtavaa kuulla sinusta! Lähetä meille vapaamuotoinen yhteydenottosi. Olemme joustavia työpaikan sijainnin ja työajan suhteen. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan. 

Haluatko lisätietoja?

Lisätietoja tehtävästä antaa Niklas Vaarno, [email protected].Tutustu tulevien tiimikavereidesi oivalluksiin ja oppeihin blogissamme cloud.solita.fi.

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.