News

Suomalaiselle Solitalle useita tunnustuksia hyvästä työnantajuudesta Virossa

Published 10 Jun 2024

Reading time 2 min

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solita on vastaanottanut useita työnantajuuteen liittyviä palkintoja Virossa. Yhtiö on palkittu monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden tukemisesta sekä terveyttä edistävän työympäristön kehittämisestä. Nopeasti kasvanut yhtiö työllistää jo yli 1200 osaajaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Turussa, Porissa, Lahdessa, Kuopiossa, Vaasassa, Joensuussa ja Jyväskylässä. 

Yhtiö vastaanotti viime viikolla tunnustuksen terveyttä edistävän työpaikan kehittämisestä. Health Promoting Workplace -tunnustuksen myönsi Solitalle Viron terveyden edistämislaitos.

Solitalle myönnettiin toukokuussa myös tunnustus monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden tukemisesta työyhteisössä (Diverse workplace). Tunnustuksen myöntää Viron ihmisoikeusjärjestö EHRC (Estonian Human Rights Center).

”On hienoa, että Solitan suomalaiselle reseptille hyvän yrityskulttuurin rakentamisesta on kysyntää myös Suomen ulkopuolella. Inhimillisen, hyvän työelämän kehittäminen on kaikkien työnantajien edun mukaista – sitoutuneet, innostuneet työntekijät edistävät tutkimusten mukaan myös hyvää liiketoimintaa. Työntekijätyytyväisyyden lisääntyminen tukee myös asiakastyön laatua ja sitoutumista yrityksen tavoitteisiin sekä vähentää poissaoloja. Lopputulemana myös työnteko on hauskempaa ja merkityksellisempää”, kertoo Solitan People & Culture -toiminnoista vastaava henkilöstöjohtaja Outi Sivonen. Solita vastaanotti viime vuonna yli 33 000 työhakemusta.

Aiemmin joulukuussa 2023 kansainvälinen WomenTech-verkosto valitsi Solitan maailman kolmanneksi parhaaksi työpaikaksi naisille teknologia-alalla. Yritys valittiin myös Suomessa 10 toivotuimman työantajan joukkoon. Lisäksi yhtiö on saanut tunnustusta muun muassa inhimillisenä työnantajana (The Most Human-centric Work Community) sekä työympäristön aktiivisesta ja modernista kehittämisestä (The Good Working Environment Award).

Lue lisää

Solita recognised as a Health Promoting Workplace

Solita valittiin yhdeksi maailman parhaista työpaikoista naisille teknologia-alalla

Avoimet työpaikat

Lisätietoja

Solita, Outi Sivonen, henkilöstöjohtaja, [email protected], +358 50 392 6789

Solita, Minna Pinola, viestintäjohtaja, [email protected], +358 40 5166 024