Machine Learning Engineer

Sijainti

Helsinki, Lahti, Oulu, Tampere, Turku

Etsimme nyt data-osaajien yhteisöömme Machine Learning Engineerejä. Jos koneoppiminen, pilvi ja automaatio kiinnostavat, lue lisää! 

Hae

Mitä Machine Learning Engineerin rooliin ja tehtäviin kuuluu?

Machine Learning (ML) Engineerinä työsi ytimessä on luoda parhaat mahdolliset edellytykset koneoppimismallien ja -algoritmien hyödyntämiselle asiakkaidemme arjessa. ML Engineerinä suunnittelet ja rakennat ratkaisuja ja ympäristöjä, joissa koneoppimismalleja ajetaan mm. pilvipalveluiden tarjoamaa kapasiteettia hyödyntäen ja manuaalisia työvaiheita mahdollisimman paljon automatisoiden. Lähimpiä työkavereitasi ovat Data Scientistimme, jotka puolestaan ovat malllien rakentamisen ja algoritmiikan syväosaajia.

Me Solitalla haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa toteuttaa ratkaisuja, jotka päätyvät oikeasti käyttöön, ja tuottavat siten aitoa lisäarvoa asiakkaillemme ja loppukäyttäjille. Vaikka koneoppimismalli olisi kuinka erinomainen, siitä ei ole kenellekään iloa jos sen käyttäminen on työlästä tai monimutkaista. Machine Learning Engineerinä autat yhdessä solitalaisten työkavereiden kanssa asiakkaitamme saamaan koneoppimisesta parhaan mahdollisen hyödyn irti. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa: lue lisää Miian ja Anniinan blogista MLOps: from data scientist’s computer to production.

Solitan Data Science -yhteisö ja yhteensä yli 200 data-osaajaa

Solitalla työskentelee noin 40 Data Scientistiä, jotka työskentelevät kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa Suomessa sekä Pohjoismaissa. Data Scientistimme toimivat oman alueensa syväosaajina erilaisissa asiakasprojekteissa, mm. Omaolo-palvelun tiimissä. Suomessa meillä työskentelee yhteensä yli 200 data-ammattilaista, ja syväosaamista löytyy niin data engineeringistä ja arkkitehtuurista, datan visualisoinnista kuin esimerkiksi master data managementistakin. Teemme arjessa töitä yhdessä myös ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden ja integraatioiden sekä designin asiantuntijoidemme kanssa.

Mitä taitoja arvostamme ja mitä odotamme uudelta työkaverilta?

  • Pystyt ja koet mielekkääksi sparrata ja ohjata asiakkaitamme konsultin roolissa ja työskentelet mielelläsi tiimin jäsenä
  • Ymmärrät koneoppimismallien ja niiden kehittämisen logiikkaa ja lainalaisuuksia
  • Omaat vahvat ohjelmointitaidot – yleensä meillä koodataan Pythonilla, mutta myös esimerkiksi Java- tai C#-osaaminen antaa erinomaiset edellytykset onnistumiselle
  • Sinulla on käytännön kokemusta joko Azuren, AWS:n tai Googlen pilvipalveluista
  • Tunnet ja hyödynnät mielelläsi CI/CD- ja DevOps-menetelmiä ja työkaluja
  • Kovasti hyödyksi on myös, jos Solitan arvomaailma tuntuu osuvan yksiin sen kanssa, mitä työyhteisöltä odotat ja mitä työkavereissa arvostat

Kiinnostuitko?

Kuulisimme mielellään lisää sinusta, osaamisestasi ja tulevaisuuden toiveistasi! Lähesty meitä vapaamuotoisella hakemuksella tai kysy sitä ennen lisää Sauli Kurki-Suoniolta sauli.kurki-suonio@solita.fi.