Open position

Kokenut Pilviasiantuntija

Haluatko päästä rakentamaan pilviympäristöjä ja haastamaan osaamistasi vaihtelevissa asiakasprojekteissa? Solitan kasvavassa pilviyhteisössä on nyt töitä tarjolla kokeneelle pilviasiantuntijalle osana projektiiimiä.

Solitan Cloud Platforms on noin 100 asiantuntijan kokoinen yhteisö, jota leimaa tiivis yhteishenki ja Solitalainen rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo. Asiakkaamme ovat sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan huippuluokan pilvipalveluita asiakkaille rennon mutkattomassa työyhteisössä. 

Millaista työ pilviasiantuntijana on Solitalla? 

Pilviasiantuntijan työviikot ovat vaihtelevia ja työn sisältöön voit itse vaikuttaa. Pilviasiantuntijana rakennat kädet savessa pilviympäristöjä asiakkaillemme ja kokemuksesi mukaan osallistut myös ratkaisujen suunnitteluun. Työpäivään voi sisältyä mm. ongelmanratkaisua vaativia tilanteita, parikoodaamista työkaverin kanssa, automaatiotyökalujen kehitystä ja uusien pilviprojektien valvonnan speksausta. Roolisi räätälöidään kokemuksesi, kiinnostuksesi ja asiakastarpeiden mukaan. Toimimme Azuren, AWS:n ja Google Cloudin kanssa ja odotamme sinulla olevan useamman vuoden työkokemusta yhden alustan parista. 

Tyypillisin julkipilviprojektimme sisältää Azure, AWS, Google Cloud tekemisen lisäksi myös muuta Solitan tarjoamaa kuten sovelluskehitykseen tai dataan liittyvää työtä. Pilvilähtöiset projektimme ovat tyypillisesti asiakkaalle tehtäviä pilvikonsultointihankkeita, pilvimigraatioprojekteja ja ‘Managed Cloud’ haltuunottoprojekteja. 

Kokeneellekin tekijälle tämä on mieletön paikka ja mahdollisuus oppia. Töitä ja haasteita piisaa ja työkaverit yllättävät aina uudestaan osaamisellaan. Osaamisesi kehittyy asiakasprojektien lisäksi oppimispolkujen, mentorointiohjelmien, tietoiskujen ja muiden virallisempien kanavien kautta, ja lisäksi tietoa vaihdetaan myös aktiivisesti tiimissä. 

CloudBlox-tarjoomaamme kuuluu pilvipalveluihin liittyvä kapasiteetti, ylläpito ja hallinta sekä raportointi, analytiikka ja DevOps-asiantuntemus. Kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut Google Cloud Platform, Microsoft Azure ja Amazon Web Services, joissa osaamisemme on huippuluokkaa. Saimme esimerkiksi alkuvuodesta 2021 Microsoft Azure Expert Managed Services Provider -sertifikaatin. Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintaetua ja skaalautuvuutta. Tutustu asiakkaisiimme ja lue miten esimerkiksi Tamro on kehittänyt liiketoimintaansa Solita CloudBloxin avulla. Pilviosaajiemme oivalluksiin ja oppeihin voit tutustua tarkemmin blogissamme. 

Mitä odotamme sinulta? 

 • Useamman vuoden kokemusta järjestelmien suunnittelusta julkipilvipalveluun (Azure, AWS tai GCP). Tällä hetkellä meillä on kysyntää erityisesti Azure ja AWS osaamiselle. 
 • Infrakoodin tuottaminen on sinulle tuttua. Käytössämme on Terraform ja CDK. 
 • Kokemusta monitorointi-, lokien keräys- ja raportointiratkaisujen toteutuksista ja automaatiotyökaluista. 
 • Kokemusta ympäristöihin liittyvästä sisäisestä konsultoinnista ja projektitiimien tukemisesta. 
 • Halua kehittää osaamistasi jatkuvasti sekä halua jakaa osaamistasi työkavereille. Kokeneena asiantuntijana odotamme sinulla olevan kykyjä coachata muita tiimiläisiä. 
 • Intohimoa työskennellä pilviympäristöjen parissa sekä Solitalaista rohkeaa, rentoa ja välittävää asennetta työhön ja työyhteisön rakentamiseen. 
 • Teknisen osaamisen ohella tarvitset arjessa sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, koska jokainen asiantuntijamme toimii yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä asiakkaidemme kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle? 

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edetä pitkäjänteisesti toivomallasi urapolulla.
 • Välittämistä, luottamusta, vapautta ja vastuuta. Monimuotoisessa yhteisössämme voit olla oma itsesi.  
 • Joustavan työn: Me Solitalla ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ, ja meillä osaajat saavat esimerkiksi vapaasti valita milloin ja mistä työskentelevät.
 • Kiinteä kuukausipalkkamallimme tukee osaamisen kehittämistä, yhdessä tekemistä ja toinen toistemme auttamista.
 • Loistavat edut: saat valita laitteesi (PC Windowsilla/Linuxilla tai Applen Mac sekä haluamasi puhelin), käytössäsi on erittäin laaja työterveys, pääset halutessasi rentoutumaan hierontaan, saat käyttöösi kattavat ja joustavat Edenred-edut aina lounaista hammaslääkäriin, voit hyödyntää pyöräetuamme, keskustella in-house coachiemme kanssa ja lisäksi eduistamme löytyy myös kuntosali (Tre & Hki), vapaa-ajan tapaturmavakuutus, mahdollisuus lastenhoitajaan kipeälle lapselle ja paljon muuta! 

Kiinnostuitko?  

Meistä olisi mahtavaa kuulla sinusta! Lähetä meille CV:si tai LinkedIn profiilisi ja olemme pian yhteydessä sinuun. 

Olemme joustavia työajan ja työpaikan sijainnin suhteen Suomen rajojen sisällä. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan kesän lomakauden jälkeen.

Jutellaanko lisää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Anna Halimendikov, anna.halimendikov(at)solita.fi. 

Apply for this Job

How do you identify yourself?

We believe in fostering a diverse and inclusive workplace.

This is why we collect this data to understand who we are reaching (and who we’re not) so we can do better at connecting with a truly diverse group of potential Solitans. 

We appreciate that the questions may be sensitive to some, please know your survey responses are secure and optional. Responding to the questions is completely voluntary and anonymous. Declining to respond will not impact your standing in the recruiting process.

I identify as *

By submitting application, I understand that my personal data will be used by Solita Group to manage the recruitment process and evaluate my suitability for employment.

Read more about Solita’s data protection practices in recruitment context.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.