News

Solitan toiminta laajenee yhdeksänteen maahan – uusi toimipiste Zürichiin

Published08 Feb 2024

Reading time 2 min

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solita laajentaa toimintaansa Sveitsiin ja avaa helmikuussa uuden toimiston Zürichiin. Solitan tanskalaisen Intellishore-brändin alla toimiva Sveitsin toimisto keskittyy erityisesti suurten monikansallisten ja lääkeyhtiöiden palvelemiseen. Intellishore Sveitsin toimitusjohtajaksi on nimitetty Mikkel Möller Andersen. 

Teknologia-, data- ja suunnitteluyritys Solita jatkaa kansainvälistymistään laajentamalla toimintaansa Sveitsiin, joka on konsernille yhdeksäs maa. Yhtiö avaa Zürichiin toimipisteen nimellä Intellishore AG.

Solita ja Intellishore yhdistivät voimansa vuonna 2021 Tanskassa. Solita-yritysryhmään kuuluva Intellishore on erikoistunut monikansallisten yritysten haastavien data- ja strategiaongelmien ratkaisemiseen erityisesti biotieteiden ja lääketieteen aloilla.

Kiinnostavia asiakasyhtiöitä ja osaamista

”On hienoa, että pääsemme avaamaan toiminnan Zürichissä yhdessä Intellishoren tiimin kanssa. Kasvustrategiamme on ollut palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja rakentaa kulttuuria, joka edistää henkilöstömme hyvinvointia ja kasvua. Solitan yli 2 000 eurooppalaisen osaajan yhteisö on uusi, kiinnostava vaihtoehto sekä teknologiayhtiökumppania Sveitsissä etsiville yhtiöille että IT-alan työnhakijoillle”, kertoo Solitan toimitusjohtaja Ossi Lindroos.

Yhtiö aloittaa IT-, data- sekä lääke- ja terveysteknologian asiantuntijoiden rekrytoinnin Zürichissä välittömästi. Solita on saanut kansainvälisesti useita tunnustuksia inhimillisestä yrityskulttuuristaan, ja yhtiö valittiin muun muassa Women in Tech Global Awards -kilpailussa maailman kolmanneksi parhaaksi työpaikaksi naisille teknologia-alalla. Myös Intellishore on suosittu työnantaja toimintamaassaan Tanskassa.

Mikkel Möller Andersen Sveitsin toimintojen johtajaksi

Sveitsin toimintojen johtajaksi on nimetty pitkään Intellishorella työskennellyt Mikkel Möller Andersen. ”Toiminnon avaaminen Zürichiin tuo meidät lähemmäksi asiakkaitamme ja toimii ponnahduslautana toiminnan laajentamiselle Sveitsissä. Jo yli puolet Intellishoren liikevaihdosta tulee Tanskan ulkopuolelta. Uuden toimiston perustaminen Zürichiin on luonnollinen seuraava askel kasvupolullamme”, kommentoi Mikkel Möller Andersen, Intellishore Sveitsin toimitusjohtaja.

Uuden Zürichin toimiston myötä Solita työllistää kaikkiaan nyt yli 2 000 asiantuntijaa 9 eri maassa Euroopassa.

Lue lisää

Uramahdollisuudet Sveitsissä

Lue lisää Intellishoresta

Lue tiedote englanniksi

Lisätietoja

Intellishore, Mikkel Moller Andersen, Managing Director, Switzerland, +45 40 58 90 10, [email protected]

Intellishore, Amit Luthra, Founding Partner, +45 51 92 84 90, [email protected]

Solita, Ossi Lindroos, CEO, +358 40 750 7637, [email protected]

Solita, Peter Barkman, EVP, International Expansion, +358 50 310 0657, [email protected] 

Peter Barkman, Mikkel Moller Andersen and Amit Luthra.

Kuvassa Peter Barkman, Mikkel Moller Andersen ja Amit Luthra

  1. Business