News

Solitalle Google Cloud Platform -tunnustus pilvi-infrastruktuuri­osaamisesta

Published12 May 2023

Reading time 2 min

Solitalle on myönnetty Googlen Cloud Infrastructure Specialization -tunnustus, joka on osoitus parhaasta mahdollisesta osaamisesta infrastruktuurin rakentamisessa ja työkuormien siirtämisessä Googlen Cloud Platformiin.

Teknologiayhtiö Solitan tuoretta Google Cloud Infrastructure Specialization -tunnustusta on edeltänyt pitkäaikainen kumppanuus Googlen kanssa. Sinä aikana yhtiö on työstänyt lukuisia merkittäviä pilvi-infrastruktuuripalveluja, kuten finanssi- ja terveydenhuoltoalan palveluja, ja sen työntekijöistä kasvava joukko on sertifioitu Google Cloud Platform -alustan asiantuntijoiksi.

Googlen pilvialustakumppanina Solitan tavoite on nopeuttaa asiakkaittensa mahdollisuuksia hyötyä digitaalisesta kehityksestä niin kaupallisesti kuin muillakin tavoin.

Infrastructure Specialization -tunnustus vahvistaa Solitan asemaa edelläkävijänä monipilviympäristöjen saralla. Yhä useammat asiakkaat hakevat hyötyjä eri pilvialustojen tarjoamista mahdollisuuksista. “Lukittautuminen yhteen pilvialustaan ei tarvitse olla pakon sanelema vaihtoehto. Solita on jo pitkään kehittänyt monipilviosaamista ja Solita CloudBlox -palveluaan, jota käytetään mm. pankeissa ja terveydenhuollon toimijoiden keskuudessa. Turvallinen ja hallittu monipilvipalvelumme saa nyt hienon luottamuksenosoituksen myös Googlelta.”, kertoo Solitan Cloud Platforms -yksikköä luotsaava Karri Lehtinen.

Solitan pilvi-infrastruktuurin asiantuntemus näkyy selvästi yhtiön CloudBlox-tarjonnassa. Pilvipalvelujen kehitystä ja operointipalveluja täydentää Solitan ohjelmistokehitys-, data-analytiikka ja integraatiopalveluosaaminen. Google Cloud Platform -tunnustus on osoitus yhtiön entistä vahvemmasta kyvystä palvella asiakkaitaan laaja-alaisesti ja monipuolisesti. Tunnustus myös syventää Solitan ja Googlen välistä kumppanuutta.

”Yhteistyöstä syntyvä etu on ketteryyden vahvistuminen sekä ymmärryksen kasvu liittyen erityisesti moderneihin kehitysprojekteihin, ja niiden yhdistämiseen tuotteistettuun ja korkeatasoiseen palveluun. Täydennämme perinteisiä IT-palveluita yhdistämällä niihin oikeanlaista teknologiaa, dataa sekä inhimillistä näkemystä. Uskon, että Solitasta on tulossa Pohjois-Euroopan suurin Managed Services Provider (MSP) -toimija”, Petja Venäläinen Solitasta kommentoi.

Googlen lisäksi Solita tukee asiakkaitaan myös esimerkiksi Microsoft Azure- ja AWS-pilviteknologioiden käyttöönotossa, sekä palvelujen jatkuvassa kehityksessä sekä operoinnissa.

Solita tuottaa tunnustuksessa mainittuja palveluja esimerkiksi Terveystalolle

Lisätietoja:

Solita, Karri Lehtinen, Senior Vice President, Cloud Platforms, [email protected], +358 40 507 8474

Solita, Petja Venäläinen, Sales, Cloud Platforms, [email protected], +358 40 581 5666

Solita, Antti Peltonen, Lead Cloud Architect, Google Cloud Platforms, [email protected], +358 44 758 2404