News

Solita ja tanskalainen Intellishore yhdistyvät

Published 29 Nov 2021

Reading time 2 min

Suomalainen teknologia-, data- ja designyhtiö Solita ostaa Intellishoren, tanskalaisen data-analytiikkaan ja strategiakonsultointiin keskittyvän yhtiön. Kauppa vahvistaa Solitan asemaa Tanskan markkinassa.

Intellishore on erikoistunut yritysten data- ja strategiahaasteiden ratkaisemiseen. Intellishoren asiakkaisiin kuuluva mm. LEO Pharma, Nordisk Film, Amgros, Joe & the Juice ja Tanskan veroviranomainen. Amit Luthran ja Sonu Bangan vuonna 2013 perustama Intellishore työllistää tällä hetkellä yli 40 osaajaa Kööpenhaminassa.

Intellishore jatkaa toimintaansa itsenäisenä osana Solita-konsernia, ja molemmat perustajat jatkavat työskentelyä yrityksessä.

Intellishoren myötä Solitalla on nyt yli 50 liiketoiminta- ja datakonsultoinnin osaajaa Kööpenhaminassa. Molemmat yritykset toimivat moniosaajatiimeissä ja niiden vahvuutena on strategian, asiakasymmärryksen ja muutosjohtamisen yhdistäminen dataan ja uusimpiin teknologioihin.

”On hienoa yhdistää voimamme Intellishoren kanssa, sillä yrityksellä on erittäin vahva kokemus asiakkaiden auttamisesta datalähtöisissä liiketoiminnan muutostarpeissa Tanskassa. Tiimimme sopivat loistavasti yhteen: Molemmilla yrityksillä on vahva teknologian, strategiakonsultoinnin ja organisaatiomuutosten hallinnan osaaminen ja – mikä tärkeintä – mahtavia ihmisiä. Yhdessä olemme vahvempia auttamaan asiakkaitamme saamaan aikaan tuloksia sekä liiketoimintaan että ihmisten tapoihin toimia”, kommentoi Solitan toimitusjohtaja Ossi Lindroos.

“Solita ja Intellishore sopivat loistavasti yhteen ennen kaikkea yhteisten arvojemme ja yrityskulttuuriemme ansiosta. Yhdistymisemme tuo lisää energiaa, intohimoa ja kykyä toteuttaa yhteisiä kasvutavoitteitamme”, kertoo Amit Luthra, Intellishoren perustajaosakas.

“On hienoa ottaa seuraava harppaus matkallamme Solitan kanssa. Yhdistymisemme avulla Intellishore voi jatkossa saada asiakkailleen aikaan entistä vaikuttavampia tuloksia laajemman palveluvalikoiman ja syväteknologia-osaamisemme avulla”, jatkaa Sonu Banga, toinen Intellishoren perustajista. “Yhdistämällä voimamme Solitan rentojen huippuammattilaisten kanssa jatkamme asiakkaidemme intohimoista palvelua heidän digitaaliseen transformaatioon liittyvissä tarpeissaan.”

Solita jatkaa vahvaa kasvua matkallaan Pohjois-Euroopan johtavaksi digitransformaatioyhtiöksi. Yhtiö työllistää tällä hetkellä yli 1 200 strategisen konsultoinnin, palvelusuunnittelun, ohjelmistokehityksen, datan, tekoälyn ja analytiikan, integraatiopalvelujen sekä pilvipalvelujen ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa.

Lisätietoja

Solita, toimitusjohtaja Ossi Lindroos, +358 40 750 7637, [email protected]

Intellishore, perustajaosakkaat Amit Luthra +45 5192 8490, [email protected] ja

Sonu Banga +45 2721 88 50, [email protected]

Media: Solita, Minna Pinola, viestintäjohtaja, +358 40 5166 024, [email protected]

Intellishore on poikkitieteellinen, data-, analytiikka- ja strategiapalveluihin keskittyvä konsultointiyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Vuonna 2013 perustettu yritys yhdistää korkeatasoisen liikkeenjohdon konsultoinnin huippuluokan teknologiaratkaisuihin. Yritys tarjoaa seuraavan sukupolven konsultointipalveluja yhdistämällä intohimon dataan, strategiaan ja teknologiaan näkemykselliseen strategiatyöhön ja kulttuurimuutoskyvyn rakentamiseen.

  1. Business