News

Matti Karell vetämään Solitan Agile Data Engine -myyntiä

Published 20 Jun 2022

Reading time 2 min

Solita on nimittänyt Matti Karellin Agile Data Engine -yksikkönsä myynnin vetäjäksi. Pilvipohjaisen tietovarastoinnin maailmanvalloitukseen keskittyvä Agile Data Engine kasvaa tällä hetkellä voimakkaasti ja suuntaa panoksia kansainväliseen kasvuun.

Matti Karellilla on pitkä kokemus erilaisten analytiikka-, data- ja SaaS-sovellusten myynnin johtamisesta ja kumppanikanavan kehittämiseen liittyvistä kansainvälisistä tehtävistä. Hän on työskennellyt eri rooleissa muun muassa IBM Cognoksella, SAPilla, Birstillä sekä viimeisimpänä Salesforcen Manufacturing-alueesta vastaavana johtajana.

Solitan kulttuuri ja kasvu houkuttelivat takaisin

Matti Karell on työskennellyt Solitalla myös aiemmin ja palaa Solitaan 12 vuoden jälkeen. Yhtiö on tänä aikana kasvanut yli tuhannella työntekijällä, ja työllistää nyt yli 1500 osaajaa kuudessa maassa.

“On ollut hienoa seurata Solitan kasvumatkaa kansainväliseksi yhtiöksi, inhimillisen välittämisen ja luottamuksen kulttuuria kadottamatta. On innostavaa tarttua Agile Data Enginen kansainvälistymisen haasteeseen ja auttaa viemään Suomessa kehitettyä maailmanluokan innovaatiota myös maailmalle”, kertoo Solitan Matti Karell.

Vauhtia suuryritysten datahankkeisiin

“Tehtävästä oli helppo innostua, sillä Solita on alan edelläkävijöitä ja pystymme aidosti auttamaan yrityksiä saamaan datakehitysinvestoinneistaan enemmän ja nopeammin arvoa, heti ensimmäisestä päivästä. Agile Data Engine -kokonaisuus tarjoaa monipuolisia työkaluja ja menetelmiä automatisoida datatekemistä, datakulttuurin vahvistamista unohtamatta”, tiivistää Karell.

Solitan kehittämä Agile Data Engine -tuote on automatisoitu ja markkinassa ainutlaatuinen DataOps-alusta pilvitietovarastojen jatkuvaan kehittämiseen ja operointiin. Suomessa kuusi kymmenestä suurimmasta pörssiyhtiöstä käyttää tällä hetkellä Agile Data Engine -ratkaisua. Asiakkaisiin kuuluvat esimerkiksi Business Finland, DNA, Fortum, Ponsse ja S-ryhmä.

Lue lisää Agile Data Enginestä

Lisätietoja:

Solita, Senior Vice President Sales, Agile Data Engine 
Matti Karell, p. +358 400 607 779, [email protected]