News

Grand One -tunnustus Solitan kehittämälle Taskuterapeutille

Published 31 Mar 2023

Reading time 2 min

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solitan suunnittelema ja kehittämä Taskuterapeutti-sovellus on saanut kunniamaininnan Suomen suurimmassa digitaalisen markkinointiviestinnän Grand One-kilpailussa Paras digitaalinen palvelu -sarjassa. Lisäksi Helsinki Design System voitti Paras Design System -kategorian.

Nyanssi Terapiapalveluille kehitetyn Taskuterapeutin tavoite on tuoda mielenterveyspalvelujen asiakkaille tukea ja turvaa käyntien välillä. Käytännössä Taskuterapeutti on mobiilisovellus, joka tukee mm. työskentelyä osana hoitosuhdetta hoito- ja terapiatyön ammattilaisten kanssa. Sovellus on kehitetty tukemaan ensisijaisesti traumaterapeuttista työskentelyä, mutta se soveltuu hyvin kaikkeen vireystilan ja tunteiden säätelyyn liittyvään psykoterapeuttiseen työskentelyyn.

Tutustu Taskuterapeuttiin – Pocket Therapist supports therapy independent of place and time. Asiakas: Nyanssi Terapiapalvelut

Taskuterapeutin lisäksi Grand One -finaalipaikan tänä vuonna sai myös Helsinki Design System (HDS), joka myös voitti Paras Design System -kategorian. Solita oli mukana palvelun rakentamisessa yhdessä Goforen, Nitorin, HiQ:n, Kodan, Nitorin, Siteimproven, Unicuksen ja Suomen ohjelmistotuotanto osk:n kanssa. Helsinki Design System (HDS) on muotoilun ja kehittämisen työkalu, joka tukee kaupungin digitaalisten palvelujen ja alustojen helppokäyttöisyyttä, saavutettavuutta ja yhtenäistä ilmettä. HDS on avointa lähdekoodia ja tarjolla kaikille vapaaseen käyttöön.

Tutustu Helsinki Design System -palveluun – The central digital experience resource of Helsinki Design Language. Asiakas: Helsingin kaupunki

Lisätietoja:

Minna Pinola, Director of Communications, [email protected], +358 40 5166 024