Monitoimittajapilven kokonaiskuva haltuun

Keskitetty ja läpinäkyvä kokonaisnäkymä monimutkaisesta pilviympäristöstä, sen kapasiteetista, kustannuksista ja tietoturvasta on täysin mahdollinen. Lue tältä sivulta, miten pilvi tuo vaikuttavuutta liiketoimintaasi.

Katso webinaari pilven hallinnasta

Ettehän rakenna pistemäistä pilvi-infraa?

Pilvisiirtymiä tehdään vauhdilla ja nopeasti. Pilvipalveluita hankitaan eri yksiköissä ympäri organisaatiota ja toimijoita on useita. Aina luvattuja tuloksia ei synny yhtä nopeasti, vaan tilalla onkin yllättäviä kuluja ja sekasortoa, joiden kanssa IT-johto joutuu painimaan.

Pistemäiset pilviratkaisut aiheuttavat sen, että IT-johto menettää läpinäkyvyyden ja kattavan kokonaiskuvan vastuualueestaan. Tietoturvasta puhumattakaan!

Lue asiantuntijoidemme Antti Peltosen ja Petja Venäläisen blogista, miten pilvisiirtymä tehdään järkevästi ja modernisti, cloud first -mentaliteetilla ja IT-johdon kannalta hallitusti ja läpinäkyvästi.

Pilvessä tietoturva paranee

Tietoturva herättää usein ennakkoluuloja ja jarruttaa pilvihankkeita. Oikeasti pilvessä tietoturva kuitenkin paranee, koska pilvestä on saatavilla valmiita tietoturvanhallintatyökaluja ilman satojen tuhansien eurojen vuosittaisia lisenssimaksuja. Pilven avulla organisaatio myös siirtyy VPN:stä luontevasti kohti zero trust -tietoturvamallia verkoissaan.

Vahvasti reguloiduilla aloilla voidaan lisäksi vaatia, että datan tulee sijaita Suomessa, onnistuu se yhtä lailla nykyaikaisilla teknologioilla.

Tutustu Solitan asiantuntijoiden pitämään webinaariin How to manage cloud effectively and securely ja kuuntele, miten pilviympäristöjä hallitaan ja hyödynnetään tehokkaasti ja turvallisesti.

Jopa kuukaudessa pilvialusta käyttöön – nopeaa arvoa liiketoiminnalle

Pilvi tuo toimintaasi vauhtia ja tehokkuutta. Aiemmin liiketoiminnan kehityshankkeen aloittaminen on voinut kestää esimerkiksi 6 kuukautta, kun pilven myötä sama tapahtuu 1 kuukaudessa. Siitä voit laskea, kuinka paljon säästöjä, hyötyjä ja kilpailuetuja voit saavuttaa. Esimerkiksi asiakkaamme Säästöpankki sai hallitun pilviympäristön ensimmäisen version perusvalmiudet valmiiksi kuukaudessa.

Unohda konesalien lainalaisuudet ja varmista liiketoimintahyötyjen aikaansaaminen

Pilvi-infrastruktuurin kehittäminen vaatii suunnitelmallisuutta, tavoitteellisuutta ja askel askeleelta etenemistä kohti tavoitetta. Konesalien lainalaisuudet tulee heittää romukoppaan. Pilven tehtävänä on toimia liiketoiminnan moottorina ja transformaattorina – ei ulkoistettuna kapasiteettina tai uutena konesalina.

Onhan teillä pilvistrategia ja pilvenhallintamalli?

Toimintamallit ja perusasiat on hyvä olla kunnossa, jotta siirtyminen pilveen onnistuu. Pilvistrategia ja -hallintamalli ovat pohja suunnitelmalliselle ja tavoitteelliselle etenemiselle. Niiden avulla myös pidät kustannukset kurissa ja kokonaisuudenhallinnassa sekä luot edellytykset innovoivalle liiketoiminnalle.

Kuuntele pilviympäristön hallinnasta webinaaristamme “Multicloud marriage – From complexity to clarity”

Webinaarissa kuulet käytännön case-esimerkkejä ja saat vinkkejä mm. seuraaviin aiheisiin:

– Miten mahdollistat nopean go to market -ajan?
– Miten voit alentaa ylläpitokustannuksia monimutkaisessa pilviympäristössä?
– Mitkä käytännöt ja toimintamallit auttavat luomaan läpinäkyvän ja ketterän pilven operointimallin?
– Miten johdat muutosta ei pelkästään teknologian, vaan myös ihmisten näkökulmasta?

Lue lisää ja katso tallenne

Tunnistettu ja palkittu pilviosaaminen käyttöösi

Monitoimittajapilven hallinta on yhä tärkeämpää. Ota pilvimatkasi tueksi kattavaa osaamista, joka auttaa modernien ja ketterien toimintamallien rakentamisessa ja monimutkaisen pilviympäristön hallinnassa. Pilviosaamisemme on todistetusti huipputasoa: Olemme tutkitusti johtava julkisten pilvipalveluiden ja -ratkaisujen toimittaja Pohjoismaissa: ISG:n Provider LensTM. Lisäksi kumppanuudet Googlen, AWS:n ja MS:n kanssa takaavat avuksesi edelläkävijäosaamisen.

Tunnustuksena Microsoft Azure -pilviteknologiaosaamisesta olemme saaneet harvinaisen Microsoftin Azure Expert Managed Services Provider -sertifikaatin. Tunnustuksen myötä meidät on hyväksytty Azure Expert Managed Service Provider, MSP -kumppanuusohjelmaan. Olemme myös mukana Amazon Web Services Managed Service Provider -kumppanuusohjelmassa, ja meidät on palkittu Vuoden Azure Data-, analytiikka- ja tekoälykumppanina.

Miten voimme auttaa

Autamme sinua rakentamaan uusia palveluita ja muuttamaan liiketoimintaasi yhdistämällä dataa, teknologiaa ja ihmisymmärrystä. Varmistamme, että pilviympäristö saadaan vastaamaan liiketoimintanne tavoitteita ja tarpeita. Autamme maailman johtavien pilvipalveluiden AWS:n, Microsoft Azuren ja Google Cloud Platformin käyttöönotossa.

Saat meiltä pilvipalveluihin liittyvän kapasiteetin, operoinnin ja hallinnan, raportoinnin ja analytiikan sekä DevOps-asiantuntemuksen. Kehitämme kanssasi palveluitasi jatkuvasti ennakoivan toimintamallimme ja analytiikan avulla.

Solita CloudBlox™ -palvelukokonaisuutemme auttaa pilviympäristöjen hallinnassa ja tehokkaammassa hyödyntämisessä.

Tutustu pilvipalveluihimme ja lue lisää Solita CloudBlox™ -palvelustamme.

Haluatko keskustella pilvi-infranne kehittämisestä? Ota yhteyttä!

Petja Venäläinen

Sales Director, Cloud & Connectivity

[email protected]

+358 40 581 56 66