Verkkopalvelut

Kuluttajat, yritykset sekä yhteistyökumppanit arvostavat brändejä, jotka tarjoavat kohdennettuja digitaalisia palveluita sujuvoittamaan jokapäiväistä tekemistä niin työssä kuin vapaa-ajalla. Verkkopalveluiden kautta helpotamme tänäänkin yli miljoonan ihmisen arkea. Autamme sinua rakentamaan liiketoimintaasi tukevat online-palvelut, kuten asiointipalvelut, verkkokaupat tai viestinnän ratkaisut.

Ensimmäiset sekunnit verkkopalvelussasi ratkaisevat menestyksesi. Selkeä viesti, tarjooma ja palvelu tuottavat miellyttävän kokemuksen. Asiakkaan huomioon ottava personoitu palvelu ratkaisee ongelmia ja luo uutta liiketoimintaa tyytyväisistä asiakkaista.

Asiantuntijamme auttavat sinua rakentamaan niin verkkosivustoja, verkkokauppoja kuin asiointipalveluita laadukkailla hakuratkaisuilla ja personoiduilla sisällöillä. Verkkopalveluiden rakentamisessa yhdistämme asiakastiedon, analytiikan, strategian ja luovan huippuosaamisen laadukkaaseen arkkitehtuurisuunnitteluun ja tekniseen toteutukseen. Näin kokemus on sekä kuluttajalle että yritysasiakkaalle saumaton päätelaitteesta riippumatta.

”Solitan tiimi on aivan huippu. Olen todella tyytyväinen tiimiin ja toivon, että pystymme pitämään heistä kiinni jatkossakin.”Joonas Tammisto, CDO, Laattapiste
 • Verkkokaupparatkaisut

  Toteutamme verkkokaupparatkaisuja, jotka luovat merkittävän edun liiketoiminnan kasvamiselle. Emme kuitenkaan toteuta vain koodia, vaan olemme mukana kehittämässä verkkokauppaasi designin, hakukoneoptimoinnin kuin verkkopalveluiden analytiikan avulla. Suosimme ketteriä toimintamalleja, jotta yrityksesi ja asiakkaasi pääsevät hyötymään kehitetystä ratkaisusta mahdollisimman nopeasti. Verkkokaupan toteutukseen ei siis tarvita useita kuukausia vaan voimme edetä proof of consept vaiheesta nopeilla stepeillä kohti isompia ratkaisuja.

 • Analytiikka ja markkinoinnin automaatio

  Ilman mittaamista, muutosten suunnittelua analytiikan perusteella ja tulosten seurantaa, hyvän konversion saavuttaminen voi olla enemmän kuin haastavaa. Toteutamme selkeät toimintamallit analytiikan hallintaan sekä luomme ratkaisuja, joilla luodaan nyt ja jatkossa laadukkaampaa konversiota verkkopalveluista.

 • Digitaaliset palvelukanavat

  Rakennamme asiakkaillesi laadukkaat ja käyttäjäystävälliset palvelukanavat, jotka tukevat liiketoimintaasi. Kehitetyt ratkaisut mahdollistavat palveluiden skaalautuvuuden ja laajentumisen päätelaitteesta riippumatta.

 • Strategiat ja innovaatiot

  Luomme yrityksellesi selkeän siirtymän skaalautuviin pilvipalveluihin. Kehitämme uusia
  verkkopalveluita sekä mahdollistamme uusien tuotteiden ja liiketoimintamallien nopean testaamisen verkossa.

Kumppaneitamme

 • Optimizely

 • Contentful

 • BigCommerce

 • Cloudinary

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tomi-Jukka Panttila

Head of Online Services

[email protected]