Tapahtuma

Webinaari: Turvaa ja tehokkuutta vaativiin ympäristöihin

19.1.2023, Webinaari

Yhä useampi yritys ratkaisee työturvallisuuteen ja -tehokkuuteen liittyviä haasteita mobiilisti. Paperiset tarkastuslistat sekä excelit korvataan älykkäällä mobiiliteknologialla ympäristöissä, joissa läppäri on vain tiellä ja jonne nettikaapeli ei yllä.

Webinaarissa 19.1.2023 klo 13-14 kuulet parhaita käytäntöjä sekä tosielämän esimerkkejä mobiiliratkaisuista, joilla on parannettu työturvallisuutta sekä -tehokkuutta ja siitä, miten työntekijän arjesta tehdään sujuvampaa myös tulevaisuudessa. Käymme myös keskustellen läpi vastauksia asiakkaidemme tyypillisiin kysymyksiin aiheen tiimoilta, kuten:

  • Mitä mahdollisuuksia modernit mobiiliratkaisut tuovat ammattilaisten arkeen?
  • Miten luodaan tarkoituksenmukainen käyttöliittymä ja käyttäjäkokemus vaativiin ympäristöihin?
  • Mitä tulee huomioida yrityksen teknisen ympäristön osalta mobiiliratkaisua rakennettaessa?
  • Miten Fintraffic onnistui luomaan ratatyöntekijöiden työturvallisuutta ja -tehokkuutta parantavan ratkaisun yhteistyössä Solitan kanssa?

Seuraamme liittyy Fintrafficin tuotepäällikkö, Jari-Pekka Kitinoja kertomaan Solitan kanssa yhteistyössä kehitetystä sovelluksesta, jolla ratatyöntekijöiden työstä on saatu sujuvampaa ja turvallisempaa. Webinaarissa tapaat myös Solitalta Sami Köykän, Senior Consultant ja Tuomas Paukkerin, Senior UX Designer.

 

Katso webinaaritallenne!

Katso tallenne