Tapahtuma

Webinaari: Moderni kokonaisarkkitehtuuri

Aika: 15.6.2021
Paikka: OnlineKatso tallenne

Webinaari: Moderni kokonaisarkkitehtuuri

Joustava mukautuvuus ympäristön ja asiakastarpeiden muutoksiin on yksi tämän päivän suurimpia haasteita yrityksille ja organisaatioille. Ylimmän johdon, IT-johdon ja -arkkitehtien on osattava tunnistaa liiketoimintastrategian kannalta merkityksellisimmät teknologiat ja rakennettava kokonaisarkkitehtuuri, joka tukee organisaation jatkuvaa muutoskykyä yhdistäen prosessit, tietovirrat ja teknologiat.

Oppiva arkkitehtuuri tuo ketterät menetelmät ja hallitun muutoskyvyn arkkitehtuurin hallintaan ja modernit arkkitehtuuriperiaatteet varmistavat, että myös kokonaisarkkitehtuurityö sopeutuu muuttuviin vaatimuksiin.

Webinaarissa sukellamme modernin kokonaisarkkitehtuurin kehittämiseen seuraavista näkökulmista:

  • Mikä on oppiva kokonaisarkkitehtuuri?
  • Miten arkkitehtuurin hallintaa tehdään ketterästi?
  • Mistä osa-alueista muodostuu moderni kokonaisarkkitehtuuri?

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Solitan Jussi Kujansuu, Head of Architecture & Platforms sekä Fortumin Inka Vilpola, Head of Enterprise Architecture and Governance.

Solitalla on laaja kokemus erilaisten organisaatioiden arkkitehtuurityöstä liiketoimintamuotoilusta ohjelmistoarkkitehtuuriin. Erityisenä fokuksenamme on auttaa yrityksiä rakentamaan strategisen tason kokonaisarkkitehtuuri. Tule mukaan oppimaan muiden kokemuksista.

Voit tutustua aiheeseen etukäteen blogistamme.

Katso tallenne