Webinaari

Webinaari: Liiketoiminnan suojaaminen Solita WhiteHatin avulla

Aika: 2.6.2020
Paikka: WebinaariKatso tallenne

WhiteHat webinar

Mitä tietoa organisaatiostasi löytyy julkisesti ja miten suojautua hakkeroinnilta

Julkisesti saatavilla olevan tiedon määrä on suurempi kuin koskaan ja sen käsittely ja hyödyntäminen on tehokkaampaa kuin koskaan aiemmin. Tiedon julkisuuteen liittyy paljon hyvää, mutta julkista tietoa hyödynnetään myös kyseenalaisiin tarkoituksiin.

Katso webinaaritallenne ja opi kuinka suojaat liiketoimintasi Solita WhiteHat– palvelun avulla. Webinaarissa kuulet avoimesta tiedustelusta (OSINT) ja opit kuinka sen avulla voidaan suojata liiketoimintaa sekä miten tätä toimintaa voidaan automatisoida.

  • Käymme esimerkkien kautta läpi kuinka avoimeen tiedusteluun perustuva Solita WhiteHat -palvelu on auttanut löytämään potentiaalisia tietoturvauhkia sekä miten niiden mitigointi on viety läpi.
  • Käytännön kokemuksiaan jakaa asiakkaamme kuntasektorilta, Matti Turunen Sastamalan kunnasta, jossa hyödynnetään Solitan WhiteHat-palvelua tietoturvauhkien hallintaan.

Avoimesta tiedustelusta on kertomassa vuoden tietoturvakonsulttinakin palkittu Solitan oma valkohattuhakkeri Iiro Uusitalo, Solita WhiteHatin tuotepäällikkö Miika Heini sekä asiakaspuhujana Matti Turunen Sastamalan kunnasta.