Tapahtuma

Webinaari: Digitaalinen suunnanmuutos

Aika: 16.5.2017
Paikka: WebinaariIlmoittaudu

Yhä useampi yritys haluaa hyödyntää digitalisaation mahdollisuuksia uuden kilpailuedun rakentamisessa. Uusi teknologia, asiakaskäyttäytymisen muutos ja mullistuneet liiketoimintamallit vaativat kuitenkin yritysjohdolta täysin uudenlaisen otteen yrityskulttuuriin, toimintatapoihin ja henkilöstön osaamiseen. Toiminnan kellotaajuus muuttuu – ketteryys ja kokeilukulttuuri nousevat menestyksen keskiöön.

Tervetuloa webinaariimme tiistaina 16.5. klo 13-14 kuulemaan, miten tätä digitaalista suunnanmuutosta voi johtaa ja miten siinä onnistutaan.

Vastaamme muun muassa seuraviin kysymyksiin:

– Miten abstrakteilta tuntuvia tavoitteita konkretisoidaan osaksi arkea ja toimintaa?
– Mitkä ovat toimiviksi todettuja käytäntöjä?
– Mikä on tilanne suomalaisissa yrityksissä?

Webinaari on suunnattu yritysten digitaalisesta liiketoiminnasta ja palveluista vastaaville, ja se on maksuton.

Asiantuntijoina Lassi Kurkijärvi, Antti Brunni ja Marko Taipale Solitalta.

Lassi Kurkijärvi vetää Solitan Digital Business-liiketoimintaa ja hän rakastaa ja elää digitaalisia innovaatioita. Työssään Lassi haluaa kehittää yritysten valmiuksia rakentaa täysin uudenlaisia digitaalisia palveluita uusimpia kehitysmenetelmiä hyödyntäen. Kurkijärvi puhuu ja sparraa yrityksiä ketterän innovaatiokulttuurin rakentamisessa ja muutoksen johtamisessa. Hän toimii myös useiden kasvuyritysten hallituksissa, jonka ansiosta Lassilla on hyvin laaja verkosto ja kansainvälistä innovaatio-osaamista. Vapaa-ajalla mies toimii hyväntekeväisyyden parissa; hän harjoittelee mm. parhaillaan syöpäsairaille lapsille tukea keräävässä Team Rynkebyssä ja aikoo polkea kesällä Helsingistä Pariisiin. Kurkijärvi toimii syöpäsairaita lapsia ja heidän perheitä tukevan Sylva ry:n puheenjohtajana. Seuraa Lassia Twitteristä @lassi-käyttäjätunnuksella. Antti Brunni työskentelee Solitalla myös Digital Business-tiimissä. Hän on digistrategi, joka auttaa asiakkaita yhdistämään design-ajattelua ja liiketoimintaa. Antti innostuu, kun tavoitteena on luoda kilpailuetua uusia liiketoimintamalleja ja digiä hyödyntämällä. Erityisesti miestä kiinnostaa se, miten asiakaslähtöisellä liiketoimintasuunnittelulla luodaan parempaa asiakaskokemusta ja uudenlaisia palveluja. Vapaa-ajalla Antti harrastaa laajasti kulttuuria ja taiteita, sekä irtautuu arjesta seisomalla joessa perhovavan varressa. Löydät Antin Twitteristä @anttibrunni-käyttäjätunnuksella. Marko Taipale auttaa Solitan asiakkaita rakentamaan innovaatiota heidän omaan toimintaympäristöönsä ja kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa tehokkaampia toimintatapoja tuote- ja palvelukehitykseen. Hän toimii myös neuvonantajana useille kasvuyrityksille, jonka ansiosta Markolla on hyvin laaja innovaatio- ja toiminnankehitysverkosta. Marko on menneisyydessään ollut rakentamassa yhdelle maailman isoimmalle yritykselle näitä kyvykkyyksiä, minkä ansioita hänelle on kertynyt paljon kansainvälistä kokemusta. Vapaa-ajalla mies toimii vapaa-ehtoisena parisuhdeohjaajana ja vuorovaikutuskouluttajana. Markon omasta kehittymisestä pitää huolen kolme lasta, jotka haastavat häntä kasvamaan aina seuraavalle tasolle. Seuraa Markoa Twitterissä @markotaipale-käyttäjätunnuksella. Ilmoittaudu