Tapahtuma

Valtio Expo 2018

Aika: 8.5.2018
Paikka: Marina Congress Center

Solita on mukana Valtio Expo -tapahtumassa 8.5.2018 Helsingissä. Tervetuloa tapaamaan meitä ja 1600 kollegaasi valtionhallinnosta ajankohtaisten puheenvuorojen ja antoisten keskustelujen äärelle!

Valtio Expo on Valtiokonttorin vuotuinen tapahtuma, joka kerää yhteen valtionhallinnon päättäjät ja asiantuntijat. Tämän vuoden teema ”Valtio – yhdeltä luukulta kaikilla mausteilla” kertoo valtiosta palveluntarjoajana ja virastojen tekemästä yhteistyöstä.

Tapahtuman aikana kuullaan esityksiä ja keskusteluja ajankohtaisista valtionhallinnon asioista, mm. johtamisesta, etiikasta, palveluista ja tulevaisuuden työhön vaikuttavista yhteistyöhankkeista. Päivän lopuksi Valtio Expossa jaetaan taloushallintoon liittyvä palkinto ja viihdytään yhdessä imitaattorin ja toistemme seurassa. Ohjelman esiintyjistä voidaan jo mainita mm. Anna Perho, Jarkko Tamminen, Elli Aaltonen ja Riku Rantala. Valtio Expon ohjelma valmistuu maaliskuussa, jolloin siihen voi tutustua tarkemmin.

Solita toimii valtionhallinnon kumppanina mm. liikenteen sekä terveyden ja hyvinvoinnin toimialoilla. Olemme mukana luomassa parempia palveluita ja toimivampaa arkea datan ja analytiikan, tekoälyn ja palvelumuotoilun avulla sekä laajojen järjestelmähankkeiden kautta.

Tule keskustelemaan kanssamme osastollemme nro 35!

Tervetuloa myös tietoiskuumme:

Julkishallinon data hyödynnettäväksi uusissa ekosysteemeissä
Lupa- ja valvontatiedot liiketoimintojen mahdollistajaksi
– Tapio Huomo, Senior Advisor, Solita ja Isamaria Räsänen, Senior Advisor, Solita

Tapahtuma on suunnattu valtionhallinnossa työskenteleville ja vaatii ennakkoilmoittaumisen.

Lue lisää ja ilmoittaudu