Tapahtuma

Terveydenhuollon ATK-päivät

Aika: 24.5.2016 - 25.5.2016
Paikka: Lahden Messukeskus, Lahti

Solita on mukana Terveydenhuollon ATK-päivillä Lahden Messukeskuksessa 24.-25.5. Tervetuloa ständillemme!

Tapahtumassa tarjolla monipuolinen katsaus terveyden- ja sosiaalihuollon ajankohtaisiin asioihin liittyen tietojenkäsittelyyn, toteutuksiin, hyötyihin ja kehittämiseen. Tapahtuman teemoja ovat mm. uuden hallintomallin myötä uudistettavat palvelut, uuden sukupolven potilastietojärjestelmien määrittelytyö, tiedolla johtaminen, kansalaispalvelut, integroidut palvelut, tietosuoja ja tietoturva sekä uusien tekniikoiden hyödyntäminen sosiaali- ja terveydenhuollossa.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme kuinka suunnitellaan ja toteutetaan tulevaisuuden sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisista palveluita. Ratkaisumme koostuvat muun muassa verkkopalveluista, palvelumuotoilusta, sähköisestä asioinnista, asianhallinnasta, toiminnan suunnittelusta, johdon ratkaisuista tai muista oman organisaationne ja asiakkaidenne toimintaa tehostavista ratkaisuista.

Löydät meidät osastopaikalta nro 102!

Esittelemme osastollamme Solitan ratkaisuja sote-toimialalle ja ennen kaikkea kansallista ajanvaraus- ja palveluhallintaratkaisuamme Palveluohjainta. Osana Palveluohjaimen esittelyä osallistumme HL7 Finlandin organisoimaan FHIR-demoon, joka esittelee terveydenhuollon tulevaisuuden yhteensopivia ja tehokkaita ratkaisuja, jotka hyödyntävät HL7 FHIR-standardin perustuvia avoimia rajapintoja.

Terveydenhuollon ATK-päivillä on pitkät perinteet ja osallistujina on vuosittain yli tuhat terveydenhuollon, sosiaalihuollon, hallinnon sekä tietojenkäsittelyn asiantuntijaa. Lue lisää tapahtuman ohjelmasta täältä.

Lisätietoja:
Katja Metsola, Solita
puh. 040-745 3770, [email protected]