Tapahtuma

Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 2018

Aika: 22.5.2018 - 23.5.2018
Paikka: Paviljonki, Jyväskylä

Solita on mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät -tapahtumassa 22.-23.5.2018 Jyväskylän paviljongissa. Tervetuloa tapaamaan meitä ja keskustelemaan esimerkiksi datan ja tekoälyn hyödyntämisestä sekä palveluiden kehittämisestä!

Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät ovat tänäkin vuonna täynnä ajankohtaista ja kiinnostavaa ohjelmaa. Järjestyksessään 44. atk-päivillä on kumpanakin päivänä runsaasti ajankohtaista ohjelmaa 12 rinnakkaissessiossa maakuntien SOTE-toteutuksista ja yhteistyöhankkeista, uusista sairaalahankkeista ja kuinka tietotekniikkaa niissä hyödynnetään, robotiikasta ja IoT-toteutuksista, EU-tietosuoja-asetuksen vaikutuksista, kyberturvallisuudesta, kansalaisten vaikutusmahdollisuuksista omaan hoitoonsa sekä sosiaalihuollon toteutuksista.

Solita on mukana useissa laajoissa terveydenhuollon hankkeissa kuten ODA:ssa. Kerromme mielellämme lisää esimerkiksi datan ja analytiikan hyödyntämisestä ja palveluiden kehittämisestä. Tervetuloa tapaamaan meitä Jyväskylään! Löydät osastomme nro B16 A-hallista.

Lue lisää tapahtumasta