Tapahtuma

Solita Th!nk Open Hackathon

Aika: 22.1.2016 - 23.1.2016
Paikka: Solitan toimisto, Helsinki

Case Lupapiste ja Qlma

Digitalisaatio muuttaa suomalaisten arkea. Yhä useampi julkinen palvelu tuotetaan kansalaisille ja yrityksille sähköisenä, mikä mullistaa myös palveluiden tuotannon ja mahdollistaa uudenlaiset palveluinnovaatiot. Myös kehitystavat muuttuvat. Kutsumme sinut tuulettamaan pölyttyneitä mielikuvia julkisten palvelujen suunnittelusta avoimuuteen, verkostoitumiseen ja innovaatiokulttuuriin perustuvaan Solita Th!nk Open Hackathoniin. Tapahtuma keskittyy kahden avoimen lähdekoodin ratkaisun, Lupapisteen ja QLMA:n, teemoihin.

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan

perjantaina ja lauantaina 22. – 23.1.2016
Paikka: Solita Th!nk Lab, Alvar Aallon katu 5C, Helsinki

Tapahtumassa luomme uutta sekä suomalaisten asiointipalveluihin (Lupapiste) että kodin ja koulun viestintään (QLMA). Sinun lisäksesi paikalla on palveluista vastaavia ja niiden kehittämisestä innostuneita asiantuntijoita – esimerkiksi Solitan, Vantaan kaupungin ja ympäristöministeriön edustajia. Hackathonin yhteistyökumppanina toimii mm. Kansallinen palveluarkkitehtuuriohjelma. Tapahtuman aikana voit osallistua kehitystyöhön haluamallasi tavalla: esimerkiksi ideoiden, konseptoiden, prototyyppien avulla kokeillen tai koodaten palveluiden avointa lähdekoodia hyödyntämällä. Parhaat ideat palkitaan!

Tapahtuma jatkuu perjantai-iltapäivästä lauantai-päivään ja työskentely tapahtuu ryhmissä. Päätät itse aikataulusi – me tarjoamme tilat, ruuat ja juomat. Tule verkostoitumaan ja viemään Suomea eteenpäin! Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautumisaika on päättynyt.

Tarvittaessa saat lisätietoja osoitteesta [email protected].

Ohjelma

Pe 22.1.
16.00 Tervetuloa! Lupapiste ja Qlma esittävät haasteet ryhmille
17.00 Illallinen ja tutustumista
18.15 Hackathon starttaa! Työskentelyä ryhmissä
Ryhmät työskentelevät omassa tahdissaan. Syötävää ja juotavaa tarjolla läpi yön. Halukkaat voivat yöpyä tiloissa. Oma makuupussi mukaan!

La 23.1.
8.30 Aamiaista tarjolla
9.00 Hackathon jatkuu
11.00 Toteutusten esittely ja palkintojen jako
12.00 Tapahtuma päättyy

Yhteistyössä:

KaPA_hanketunnus_350x114

YM_350

Vantaa_200