Tapahtuma

Solita HUB: Liiketoiminnan suunnittelu

Aika: 20.8.2015
Paikka: Tulli Business Park, Tampere

Onko organisaatiosi johdolla jatkuvasti ajantasainen tilannekuva liiketoiminnasta? Voidaanko toimintaa suunnitella ja muutoksiin reagoida joustavasti? Miten siirtyä perinteisistä suunnittelu- ja taloudenohjausprojekteista kohti pilvipohjaista budjetointia, ennustamista ja suunnittelua?

Kiitos Liiketoiminnan suunnittelu -aamiaistilaisuuteemme torstaina 20.8. klo 8.30-11 osallistuneille.

Yritysten talouden suunnittelu ja ennustaminen on haasteellista, kun yhä nopeammin muuttuvaan liiketoimintaympäristöön yhdistetään organisaatiomuutokset, uudet tietolähteet ja sidosryhmät sekä kasvava tiedon määrä. Laajennamme BI- ja suunnitteluratkaisujamme vahvassa kasvussa olevalla Jedoxin ratkaisuilla, joita käyttävät kansainvälisesti mm. ABB, Canon, Mercedes-Benz, Swiss Post ja lukuisat yliopistot. Tilaisuudessa kuulimme, miten voit Jedoxin ratkaisujen avulla tehostaa yrityksesi suunnittelua, analysoida suuria tietomääriä ja tuottaa yritysjohdolle päätöksentekoa tukevia, visuaalisia raportteja.

Kerroimme, miten voit viedä Excel-pohjaisen suunnittelun uudelle tasolle ja saada nopeasti hyötyjä liiketoiminnalle, ja miten voit ottaa ratkaisut helposti käyttöön palveluna. Saimme myös käytännön esimerkkejä suunittelun, budjetoinnin ja raportoinnin kehittämiseen Jedoxin ratkaisujen mahdollistamien monipuolisten mallien ja skenaarioiden, tiedon visualisoinnin ja mobiilikäytön avulla.

Katso tästä tilaisuuden esitysmateriaalit

Kerromme Jedoxin ratkaisujen hyödyntämisestä myös webinaarissamme 16.9. klo 9-10, ilmoittaudu mukaan!

Ohjelma:

8.30  Aamiaisbuffet
9.00  Suunnitteluratkaisu liiketoiminnan ja johtamisen tukena – Miten tehostat suunnittelua, budjetointia ja raportointia?
Jedox-ratkaisut käytännössä
Miten lähteä liikkeelle suunnittelun kehittämisessä?
Keskustelua
11.00 Tilaisuus päättyy

Varaa kalenteristasi myös Liiketoiminnan suunnittelu -webinaari ke 16.9. klo 9-10. Lisätietoja myöhemmin.