Tapahtuma

Solita Dev Meetup

Aika: 2.11.2017
Paikka: Tribe Tampere, Pinninkatu 47Ilmoittaudu

Ohjelmistokehittäjille suunnattu Solita Dev Meetup täräyttää Tampereelle torstaina 2.11.2017!

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisista aiheista hieman pintaa syvemmältä. Korkealentoinen ja ylätäson presentointi on jätetty pois, joten pääset kuulemaan aiheista ns. devaajalta devaajalle tyyppisesti. Tilaisuudessa on vahva teknologiapainotus, joten aiheista löytyy jokaiselle jotain. Tilaisuus on suunnattu kaikista teknologiastäkeistä kiinnostuneille ohjelmistokehittäjille.

Puhujina ja esittelijöinä toimivat Solitan kokeneet ja monessa liemessä keitetyt ohjelmistokehittäjät, jotka ovat päivittäin kiinni koodissa ja mielenkiintoisissa projekteissa.

AIHEET

JavaScript funktiogeneraattorit huviksi ja hyödyksi eli: kuinka lakkasin olemasta huolissani ja opin rakastamaan sivuvaikutuksia. Aki Ryynänen, Software Designer, Solita Oy

Tutustu JS-funktiogeneraattoreihin ja niiden ehkä kuuluisimpaan applikaatioon, redux-sagaan. Opit vaihtoehtoisen tavan hallita web-sovelluksesi asynkronisia kutsuja ja epäpuhtaita operaatioita tosielämän koodiesimerkkien kautta. #ES2016 #function* #redux #redux-saga #async

Front-end teknologioiden valinta pitkän elinkaaren projektissa. Juhani Kumara, Front-end Developer, Solita Oy

Frontend-maailma muuttuu kaoottisella vauhdilla. Miten valita frontin toteutustavat projektissa, joka voi kestää jopa vuosia? Juhani esittelee tapoja varautua muutoksiin ja välttää massiivisia refaktorointeja. 

Tietoturvatestauksen automatisointi. Antti Virtanen, Software Architect, Solita Oy

Miten rakennetaan Cyber Security Pipeline normaalin Deployment Pipelinen täydentämiseksi? Työkaluja, ratkaisuja ja rakennusohjeita.

Näin hakkeri tekee tiedustelua. Iiro Uusitalo, Solita Oy

Käydään läpi miten hakkerit keräävät eri menetelmillä tietoja kohteestaan. Käydään läpi passiivisia ja aktiivisia menetelmiä tiedon keräämiseen. Mitä tulee ottaa huomioon, jotta tiedot eivät päädy hakkerille.

Tilaisuus alkaa klo 17.00 ja esitykset päättyvät klo 20.00. Tilaisuuden jälkeen on varattu aikaa kysymyksille, keskusteluille ja verkostoitumiselle, joten jää keskustelemaan kuulemistasi aiheista tai muista mieltä askarruttavista kysymyksistä.

Ilmoittaudu