Tapahtuma

Solita Dev Meetup Helsinki

Aika: 18.1.2018
Paikka: Solita, HelsinkiIlmoittaudu

Tervetuloa Solita Dev Meetupiin 18.1.2018

Dev_Vuosi 2018 käynnistetään tammikuussa pidettävällä Solita Dev Meetupilla. Jälleen tiedossa tiedossa kovaa teknistä asiaa ilman turhaa jaarittelua. Solita Dev Meetupit ovat devaajalta devaajalle suunnattuja tapahtumia, jossa pääset kuulemaan mielenkiintoisista aiheista pintaa syvemmältä. Esittelijöinä ovat aihealueiden asiantuntijat, jotka jakavat kovaa osaamistaan kaikille.

Tilaisuus alkaa klo 17.00 ja esitykset päättyvät 20.00. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus jäädä verkostoitumaan, puimaan esiteltyjä aiheita ja nauttimaan raikkaita virvokkeita sekä naposteltavaa.

#Solitadevmeetup

  • Aika: 18.1.2018 klo 17-20 (klo 20 jälkeen mahdollisuus vapaaseen verkostoitumiseen)
  • Paikka: Solita Oy, Alvar Aallon katu 5, Helsinki. Saapuessasi rakennnuksen aulaan, ilmoittauduthan aulapalvelulle.
  • Miksi: Yksinkertaisesti et vain halua jättää väliin tätä mahdollisuutta kuulla tiukkaa tekkiasiaa ja verkostoitua muiden osaajien kanssa.

Lisätietoa tapahtumasta antaa Jarkko Dahlström, [email protected] Devaajiemme ajatuksia pääset lukemaan heidän omasta blogistaan dev.solita.fi

ILLAN AIHEET

Avoimen datan hyödyntäminen mobiilisovelluksissa (iOS ja Android), Jere Käpyaho, Senior Consultant

Solita tekee paljon raideliikenteeseen liittyviä ohjelmistoja, operatiivisista järjestelmistä avoimen datan rajapintoihin. Yksi esimerkki jälkimmäisten käytöstä on TrainAnnouncer, joka toisintaa rautatieasemilta tutut junakuulutukset omassa älypuhelimessasi. Tässä esityksessä kerrotaan miten TrainAnnouncer on tehty iPhonelle ja Androidille, ja miten voit hyödyntää raideliikenteen avointa dataa omissa mobiilisovelluksissasi.

Kehittäjä hyökkäysvektorina, Antti Virtanen, Software Architect ja tietoturvaguru

Kehittäjät ja tekniset asiantuntijat ovat kyberrikolilisille houkutteleva reitti järjestelmien haltuunottoon. Esityksessä käydään läpi erilaisia hyökkäysvektoreita, joille kehittäjät altistuvat. Valitettavasti kaikkiin ei ole olemassa helppoa ratkaisua, mutta ongelman tiedostaminen on hyvä alku.

Devaajaan työkalut AWS:ssä, Heidi Lahti, Cloud Service Specialist

Ilmoittaudu