Tapahtuma

ScanAgile 2019

Aika: 13.3.2019 - 14.3.2019
Paikka: Clarion Hotel, Helsinki

Meet Solita at ScanAgile 2019!

Solita on mukana kansainvälisessä ScanAgile-tapahtumassa Helsingissä 13.-14.3.2019. ScanAgile kokoaa alan terävimmät huiput Suomesta ja maailmalta keskustelemaan ketteristä ajattelumalleista sekä menetelmistä. Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme, missä sinulla on mahdollisuus osallistua myös Coaches’ Corner -valmennussessioihimme!

Kansainvälisen tason ScanAgile-konferenssissa on kaksi päivää täynnä mielenkiintoisia huippupuhujia ja keskusteluja ketteristä ajatusmalleista ja menetelmistä. Ketterien menetelmien merkitys on kasvanut niin pienissä kuin isoissa ja eri toimialoilla toimivissa organisaatioissa.

Tämän vuoden tapahtuman keynote-puhujana on mm. Niels Phlaeging. Niels ravistelee johtamisoppeja ja puhuu siitä, miten organisaatioiden tulisi organisoitua, että ne pysyvät kilpailukykyisinä myös tulevaisuudessa.

Viime vuoden hyvien kokemuksien ja erinomaisen palautteen perusteella järjestämme tänäkin vuonna osastollamme Coaches’ Corner -valmennussessioita. Muiden suomalaisten agile-yhteisön vapaaehtoisten coachien kanssa tarjoamme konferenssivieraille 1-on-1 -agilevalmennusta 45 minuutin non-stop-sessioissa. Olisitko kiinnostunut toimimaan valmentajana ja tulemaan mukaan pitämään kanssamme muutaman Coaches’ Corner -valmennuksen ScanAgilessa? Ota yhteyttä ja kysy lisää Ville Marjusaarelta [email protected].

 

Jos sinulla on jokin haaste tai ongelma työssä tai liiketoiminnassa, johon haluaisit coachiemme apua, tule tapaamaan meitä osastollemme ja varaa aika valmennussessioon!

Lue lisää ScanAgilesta

Sivun kuva: ScanAgile