Tapahtuma

Salesforce Basecamp Helsinki 2019

Aika: 14.5.2019
Paikka: Messukeskus, Helsinki

Solita on mukana Salesforce Basecamp Helsinki -tapahtumassa 14.5.2019, tervetuloa tapaamaan meitä!

Päivä täynnä inspiraatiota!

Solita on mukana Salesforcen Basecamp Helsinki -tapahtumassa 14.5.2019. Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme ja keskustelemaan, miten voit hyödyntää dataa ja analytiikkaa digitaalisen liiketoiminnan rakentamisessa! Tapahtumassa myös asiakkaamme Ponsse kertoo, miten he hyödyntävät liiketoiminnassaan Mulesoftin integraatioalustaa.

Nykyajan digitaalisessa maailmassa kaikki tapahtuu yhä älykkäämmin ja nopeammin. Ihmiset, laitteet, tuotteet ja yritykset ovat arjessa entistä tiiviimmin yhteydessä keskenään. Pysyäkseen kiihtyvän kehityksen kelkassa on yritysten pystyttävä ajattelemaan asioita uudenlaisilla tavoilla.

Tapahtumassa kuulet uusimmat tuulet inspiroivilta puhujilta, sekä näet mitä uudet Salesforce-alustan innovaatiot tuovat mukanaan. Tapahtumassa myös asiakkaamme Ponsse kertoo, miten he hyödyntävät omassa liiketoiminnassaan MuleSoftin integraatioalustaa rinnakkaispuheenvuorossa #3 klo 14.00 – 14.45:

”MuleSoft yhdistää sovellukset, datan ja laitteet”
Jokainen digitaalinen transformaatio alkaa asiakkaasta – ja myös päättyy asiakkaaseen. Asiakkaat odottavat saumattomia kokemuksia asiointikanavasta riippumatta kaikissa kohtaamispisteissä, ja siksi myös erilaisten järjestelmien integroiminen toistensa kanssa on erittäin tärkeää. Miten tämä voidaan tehdä MuleSoftin avulla?

Ada Westerinen, Senior Manager, MuleSoft
Miika Soininen, IT Manager, Ponsse
Antti Lappalainen, Systems Specialist, Ponsse

Tervetuloa tapaamaan meitä Salesforce Basecampissa ja keskustelemaan, miten voimme auttaa sinua uusien palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä asiakasymmärryksen, datan, analytiikan ja integraatioiden avulla! Solita on pitkäaikainen MuleSoftin kumppani.

Lue lisää tapahtumasta