Tapahtuma

PalmuFest: Tech x Service Design

Aika: 29.8.2018
Paikka: Solita Oy, Helsinki, Alvar Aallon katu 5Ilmoittaudu

Kaikkien aikojen ensimmäinen PalmuFest järjestetään 29.8.2018 Helsingissä.

Tapahtuma on suunnattu teknisille asiantuntijoille, kuten ohjelmistokehittäjille, arkkitehdeille ja esimerkiksi Datan ja AI:n parissa työskenteleville.

Tapahtuma tarjoaa poikkitieteellisen katsauksen aikamme mielenkiintoisiin aiheisiin ja ilmiöihin. Tämän syksyn PalmuFestin aiheena on palvelumuotoilun ja teknologian liitto. Asiantuntijoiden puheenvuorot ja ammattitaitoisesti fasilitoidut campifire-sessiot antavat sisäpiirin näkemystä siitä, miten paljon puhuttu ja mainostettu palvelumuotoilu vaikuttaa kehittäjän työhön – olit sitten tekemisissä Datan, AI:n tai sovelluskehityksen kanssa.

Jos haluat ymmärtää miten palvelumuotoilulla voidaan käytännön tasolla saadaan aikaan vaikuttavuutta asiakkaan liiketoimintaan, mitä ja miten yksittäisen tiimin, kehittäjän tai arkkitehdin tulee kehittää omaa osaamistaan ja ymmärrystään, tämä tapahtuma sinua varten! Tai kukaties, ehkä palvelumuotoilu seuraava palanen ja urapolkusi.

Tule mukaan kuuntelemaan, osallistumaan ja jakamaan näkemyksiä päivän polttavasta aihepiiristä, joka tavalla tai toisella näkyy ja tulee näkyvään entistä enemmän kaikkien arjessa; työtehtävistä riippumatta.

Tapahtuman kieli on suomi.

  • Aika: keskiviikko 29.8.2018 klo 16.45-20.00
  • Paikka: Alvar Aallon katu 5, 1. kerros, Helsinki
Ilmoittaudu