Tapahtuma

Markkinointiviestinnän viikko

Aika: 22.9.2015 - 23.9.2015
Paikka: Wanha Satama, Helsinki

Solita oli mukana Markkinointiviestinnän viikko -tapahtumassa Teknologia-areenan yhteistyökumppanina. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille sekä sosiaalisen median kautta tapahtumaa seuranneille. Kuulimme mielenkiintoisia puheenvuorojamme analytiikasta, monikanavaisuudesta ja markkinoinnin automaatiosta sekä tapasimme paljon mielenkiintoisia henkilöitä! 

Löydät Teknologia-areenalla pidettyjen esityksiemme esitysmateriaalit alla olevien puheenvuorojen otsikoiden linkeistä.

ti 22.9.
Onnistuneen asiakaskokemuksen analytiikka: Miten hallitset tehokkaasti monikanavaympäristöä?
Katriina Kiviluoto, Head of Data Science, Solita

ke 23.9.
Markkinoinnin automaatio: Mitä se on ja miten vältät sudenkuopat?
Jarno Kartela, Data Scientist, Solita

Wanhan Sataman ja Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL:n järjestämä Markkinointiviestinnän viikko pohjautui tänä vuonna innostaviin ja vuorovaikutteisiin areena-konsepteihin, kovimmat keynotet yhteen paikkaan kokoavaan seminaarisaliin ja visuaalisesti uudenlaisiin kohtaamispisteisiin. Ohjelmateemoina olivat Tulevaisuus, Teknologia ja Luovuus.

Verkostoitumiseen otettiin tällä kertaa uusi tahti kun selvitettiin MVV:n parhaat verkostoitujat tapahtumapäivien aikana pelattavienn mobiiliverkostoitumispelin kautta.

Lisäksi tapahtumassa julkistettiin mm. Paras yritysblogi & Kultasulka -palkitsemiset sekä Effie Awards short listan julkistaminen ja paljon paljon muuta.

Lisätietoja tapahtumasta