Tapahtuma

Ketterämpää liiketoiminnan suunnittelua Jedoxin ratkaisuilla

Aika: 31.3.2016
Paikka: Webinaari

Jedox_webinaari_1000

Tervetuloa Ketterämpää liiketoiminnan suunnittelua Jedoxin ratkaisuilla -webinaariimme 31.3. klo 9-10 kuulemaan, miten voit uudella Jedoxin suunnitteluratkaisulla tehostaa liiketoiminnan suunnittelua, analysointia ja raportointia.

Jedox on moderni ja monipuolinen ratkaisu, jonka avulla analysoit suuria tietomääriä ja tuotat päätöksentekoa tukevia, visuaalisia raportteja. Voit rakentaa suunnittelumalleja ja skenaarioita sekä viedä Excel-pohjaisen suunnittelun uudelle tasolle – helposti ja erittäin kustannustehokkaasti. Ei enää pitkiä ja hitaita kehityshankkeita tai suuria kertainvestointeja: Jedoxin ratkaisut voit ottaa joustavasti käyttöön myös pilvipalveluna – Amazonin pilvipalvelussa jopa 10 minuutissa –  ja saat nopeasti näkyviä hyötyjä liiketoiminnalle.

Webinaarissa saat runsaasti käytännön esimerkkejä Jedoxin mahdollisuuksista ja uudesta, ketterästä tavasta suunnitella liiketoimintaa.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisätietoja tapahtumasta saat tarvittaessa osoitteesta [email protected].

Webinaarin sisältö:

– Suunnitteluratkaisu liiketoiminnan ja johtamisen tukena
– Jedox-ratkaisut käytännössä:
– Malliratkaisuja budjetointiin ja raportointiin
– Kuinka hyödynnän olemassa olevia Excel-pohjia suunnittelussa?
– Miten lähteä liikkeelle suunnittelun kehittämisessä?

Solitan Jedox-verkostoon kuuluu myös Invenco Oy, joka Solitan lisäksi jälleenmyy ja tarjoaa Jedox-asiantuntijapalveluita. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä klo 10-11 samassa lähetyksessä. Solitan ja Invencon asiantuntijat ovat tavoitettavissa myös puhelimitse tai sähköpostitse.