Tapahtuma

Jedox World Tour 2016

Aika: 17.11.2016
Paikka: Töölönranta, HelsinkiIlmoittaudu

world-tour-header-helsinki-1200x374

Liiketoiminnan tilannekuva suoraviivaisesti Jedoxin ratkaisujen avulla

Vaikeuksia muodostaa liiketoiminnan tilannekuvaa? Myynnillä oma näkemys, tuotannolla oma ja taloudella oma? Entä pystytkö ennakoimaan tulevaa hyödyntäen asioiden syy-seuraussuhteita? Koko syksy käytetty budjetointiin, mutta budjetit jo vanhentuneita ja niiden ohjaava vaikutus on heikkoa? 

Yritysten talouden suunnittelu ja ennustaminen on haasteellista, kun yhä nopeammin muuttuvaan liiketoimintaympäristöön yhdistetään organisaatiomuutokset, uudet tietolähteet ja sidosryhmät sekä kasvava tiedon määrä. Aiemmat toimintamallit ja työkalut eivät enää riitä tarjoamaan liiketoiminnalle päätöksentekoa tukevaa tietoa riittävän nopeasti.

Tervetuloa hengähtämään kanssamme arjen kiireestä iltapäiväglögeille Töölönlähden rauhoittaviin maisemiin to 17.11. klo 13-16.

Pääset kuulemaan ja keskustelemaan mm. rullaavan suunnittelun tuomista hyödyistä, modernien työkalujen hyödyntämisestä tilannekuvan rakentamisessa sekä kuinka yli 10.000 työntekijän Ramboll on suoraviivaistanut liiketoiminnan suunnitteluaan globaalisti Jedoxin avulla.

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu heti mukaan!

Aika: to 17.11. klo 13-16
Paikka: Ravintola Töölönranta, Helsinginkatu 56, Helsinki

OHJELMA:

Tärkeimmät opit matkalla kohti parempaa liiketoiminnan tilannekuvaa ja ketterää suunnittelua
Joni Ojamäki, Director, Analytics, Solita Oy

Kuinka Ramboll suoraviivaisti suunnitteluaan Jedoxin avulla
Kate Dinesen, Senior Manager Financial Systems and BI, Group Finance, Ramboll A/S

Jedoxin yleisesittely ja ideologia
Curt Anderson, Senior Channel Manager, Jedox AG

Jedox 7 ja liiketoiminnan suunnittelu käytännössä
Teemu Kaipiainen, Product Manager and Consultant, Solita Oy

Olemassa olevien BI-järjestelmien hyödyntäminen Jedoxin kanssa
Mika Pitkänen, Senior Consultant, Invenco Oy

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja tilaisuuden yhteenvedon jälkeen voit jatkaa keskustelua kollegojesi ja asiantuntijoidemme kanssa glögien merkeissä. Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu johdolle ja asiantuntijoille, jotka vastaavat esimerkiksi talouden tai toimitusketjun suunnittelusta tai järjestelmistä. Lisätietoja tapahtumasta saat osoitteesta [email protected]. Pidätämme oikeuden rajata osallistumista.

Jedox on moderni ratkaisu liiketoiminnan suunnitteluun, seurantaan ja analysointiin. Jedoxin Excelmäisen lähestymisen vuoksi se soveltuu eri kokoisiin organisaatioihin ja eri tarpeisiin. Sitä käyttävät mm. ABB, Canon, Mercedes-Benz, Ramboll, Swiss Post ja lukuisat yliopistot. Se soveltuu myös eri toimintojen kuten talouden, myynnin, HR:n, tuotannon ja hankinnan suunnittelutarpeisiin.

Ilmoittaudu