Tapahtuma

Internet of Things 2016

Aika: 19.4.2016 - 20.4.2016
Paikka: Kattilahalli, Helsinki

Solita on mukana Internet of Things 2016 -tapahtumassa 19.-20.4.2016. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata 200+ teknologian ja tulevaisuuden evankelisteja, disruptive innovation -perustajia, kansainvälisiä vaikuttajia, asiantuntijoita ja suurten yhtiöiden strategioista vastaavia yritysjohtajia – kaikki saman pöydän ääressä kahden päivän ajan. Solitan Ossi Lindroos toimii ensimmäisen päivän puheenjohtajana.

IoT vaikuttaa peruuttamattomasti yrityksiin, niiden liiketoiminnan edellytyksiin, liiketoimintamalleihin sekä kilpailukykyyn ja johtamiseen. Valveutunut yritys ei jää odottamaan mitä horisontissa häämöttää vaan löytää murroksessa kokonaan uusia asiakassegmenttejä tai jopa markkinoita. Asioiden internet on kiistatta tämän hetken yksi strategisesti kuumimmista aiheista yrityksissä. Miten sitä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa ja mitä tulevaisuuden mahdollisuuksia se tuo tullessaan?

Tapahtuman liikkeenjohdollisia näkökulmia ovat strategia, liiketoimintamallit- ja asiakaslähtöisyys esimerkiksi seuraavilta alueilta:

Älykkäät kodit, infrastruktuurit sekä liikenne, logistiikka, terveysteknologia, sensorit ja analytiikka, big & open data, tietoturva, yksityisyyden suoja ja lainsäädäntö, uudet materiaalit, energiatehokkuus, robotiikka, tulevaisuuden tuotanto ja keinoäly.

Tervetuloa oppimaan ja verkostoitumaan sekä keskustelemaan kanssamme!

Lisätietoja tapahtumasta