Tapahtuma

IBM Watson Helsinki Summit

Aika: 18.10.2017
Paikka: Messukeskus, Helsinki

Solita on mukana IBM Watson Helsinki Summitissa. Tule tapaamaan meitä ja kollegoitasi eri toimialoilta, kuule inspiroivia asiakaspuheenvuoroja ja koe koko Watson Helsingin vilkas ja aktiivinen pop up -kaupunki!

Tervetuloa matkalle kohti kognitiivista liiketoimintaa! IBM Watson Helsinki Summitissa pääset päivän ajaksi Watson Helsinki Pop up -kaupunkiin. Kaupungin sykkeessä Kauppatorlla, Narinkkatorilla ja Esplanadin puistossa tapaat meidät ja kollegoitasi eri toimialoilta. Kaupungin stadionin lavalla esiintyy talk show -henkisissä keskusteluissa suomalaisen yritysmaailman supertähtiä, kuten KONE ja Nokia. Lavalla ovat äänessä asiantuntijat eri rooleista aiheenaan kognitiivisuuden ja liiketoiminnan yhdistäminen.

Kaupungin stadionin valloittaa myös maailman nuorin Watson-ohjelmoija, vasta 13-vuotias Tanmay Bakshi. Ilta jatkuu Watson Helsinki -kaupungin vilinässä ruuasta nauttien katusoittajien tahdittamina.

Solita on mukana tapahtuman kumppanina. Tule keskustelemaan kanssamme osastollemme – miten voimme auttaa sinun liiketoimintasi ja palveluidesi kehittämisessä? Teemoinamme mm. analytiikka, tekoäly, tiedolla johtaminen ja pilvipalvelut

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan