Tapahtuma

Dev Meetup Oulu

Aika: 13.3.2019 - 13.3.2019
Paikka: Solita Oy, Isokatu 23, OuluIlmoittaudu

Tervetuloa Oulun Dev Meetupiin keskiviikkona 13.3 klo 17.00 alkaen.

Solitan Dev meetupit ovat rentoja tekkipainotteisia tapahtumia devaajalta devaajalle. Turha ylätason kalvojumppa on jätetty pois ja paneudumme tiukasti teknologioihin esimerkkien kautta.

Tällä kertaa aiheina seuraavaa:

1. Rust + WebAssembly 101 – Ville Outamaa, Software Designer & Team Manager

  • Mikä on WebAssembly? Entä Rust? Miksi niistä pitäisi kiinnostua? Miten Rustista saa WebAssemblya, ja miten sitä taas saa ajettua selaimessa? Perehdytään Rustin ja WebAssemblyn perusteisiin käytännön esimerkkien kautta.

2. Ketteryyden kompurointeja – Timo Mäntyvaara, Software Designer ja Antti Karhu, Software Designer

  • Kokemusperäinen matkakertomus yhden tiimin meriseikkailusta, jossa projektia pitää luotsata usean asiakkaan ja projektin(!) ristiaallokossa multisite-ympäristössä. Mitä ketteryys tarkoittaa meillä? Mikä toimii ja minkä eteen on pitänyt tehdä töitä, jotta siitä on saatu toimiva? Mitä pitää vielä työstää?

3. On the edge with Azure IoT hub and Raspberry Pi – Joni Luomala, Data Architect

  • Edge computing eli reunalaskenta on IoTn seuraava iso juttu. Mitä se tarkoittaa ja mitä sillä voidaan saavuttaa? Mitä Azure IoT hub tarjoaa edge-laitteiden hallintaan?

Meetup pidetään Solitan uudella Oulun toimistolla Valkean kauppakeskuksessa, osoitteessa Isokatu 23. Kilauta ovisummeriamme, joka löytyy kesäkadun puolelta Intersportin ja mehubaarin välistä. Maksullista parkkitilaa löytyy esimerkiksi Kivisydämestä.

Ilmoittaudu