Tapahtuma

AWSome Day

Aika: 21.3.2017
Paikka: Wanha Satama, Helsinki

Solita on mukana Amazon Web Servicesin AWSome Day -tapahtumassa 21.3. Tapahtumassa pääset oppimaan lisää AWS:n pilvipalveluista, kuulet käytännön kokemuksia ja voit keskustella AWS:n ja Solitan asiantuntijoiden kanssa. Tervetuloa mukaan!

Oletko aloittamassa AWS-pilvipalveluiden käyttöä? Tai haluatko hyödyntää palveluita paremmin? AWSome Day -tilaisuudessa saat rautaisannoksen tietoa ja oppia AWS:n monipuolista palveluista. Kuulet käytännön kokemuksia siitä, miten muut organisaatiot käyttävät AWS:n pilvipalveluita sovellusten ja palveluiden kehittämisessä, käyttöönotossa ja operoinnissa. Voit kysyä palveluiden käyttöön liittyvistä asioista suoraan AWS:n asiantuntijoilta.

Tilaisuudessa käydään läpi mm. Amazon EC2-, Amazon S3- ja Amazon RDS-palveluita.

Tervetuloa tapaamaan myös Solitan asiantuntijoita osastollemme! Solitalla on yli 30 AWS-sertifoitua osaajaa ja lukuisia laajassa käytössä olevia toteutuksia.

Lue lisää ja ilmoittaudu heti mukaan! Tapahtuma on maksuton, ja se on suunnattu teknisille asiantuntijoille kuten kehittäjille, järjestelmien pääkäyttäjille ja arkkitehdeille.