Tapahtuma

AWS Summit 2017

Aika: 3.5.2017
Paikka: TukholmaIlmoittaudu

AWS Summit on vuosittainen pilvipalveluihin ja liiketoiminnan muutokseen keskittyvä tapahtuma, jossa pääset yhden päivän aikana pureutumaan pilvipalveluiden hyödyntämiseen datan käsittelyssä, analytiikassa sekä palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä. Kuulet paljon käytännön case-esimerkkejä, saat uusinta tietoa AWS-palveluista ja pääset keskustelemaan asiantuntijoiden ja pohjoismaisten kollegojesi kanssa. Lähde mukaan hakemaan uutta näkemystä ja uusia työkaluja palveluiden kehittämiseen!

Tapahtumassa on inspiroiva ja ajankohtaisia esityksiä niin liiketoiminnan kuin teknologian näkökulmasta. Teemoina ovat mm. tekoäly, Internet of Things ja pilviarkkitehtuurin parhaat käytännöt. Puhujina ovat esimerkiksi Jonas Östergren, Scania, Aleksander Mortensen, Tomra ja Kaj af Kleen, Viaplay sekä Amazonin keynote-puhujat Adrian Cockcroft ja Mackenzie Kosut.

Aika: Ke 3.5.2017
Paikka: Waterfront Congress Center, Tukholma

Solita on mukana tapahtumassa. Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme 11 ja keskustelemaan datan hyödyntämisestä, DevOpsista ja pilvipalveluiden mahdollisuuksista liiketoiminnassasi! Kerromme mielellämme lisää myös toteuttamistamme ratkaisuista kuten DNA:n tekoälyä hyödyntävästä data-alustasta ja palveluistamme.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan täällä. Tapahtuma on maksuton. Lisätietoja tapahtumasta saat tarvittaessa myös meiltä osoitteesta [email protected]. Tapaamisiin AWS Summitissa!

Ilmoittaudu