Tapahtuma

AWS re:Invent 2019 Las Vegasissa

Aika: 2.12.2019 - 6.12.2019
Paikka: Las VegasIlmoittaudu

AWS re:Invent on Amazon Web Servicen vuosittainen huipputapahtuma, joka kerää asiantuntijoita ympäri maailmaa kuulemaan inspiroiva esityksiä, oppimaan ja verkostoitumaan. Tapahtumassa pureudutaan monelta kulmalta pilvipalveluiden hyödyntämiseen datan käsittelyssä, analytiikassa sekä palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Saat uusinta tietoa AWS-palveluista ja pääset keskustelemaan asiantuntijoiden ja kollegojesi kanssa. Lähde mukaan hakemaan uutta näkemystä ja uusia työkaluja palveluiden kehittämiseen! Tapahtuma on täynnä mielenkiintoista ohjelmaa ja tekemistä: esityksiä, työpajoja, hackathoneja, hands-on -koulutuksia ja verkostoitumistilaisuuksia.

Solitan asiantuntijat ovat mukana tapahtumassa. Annamme mielellämme lisätietoja tapahtumasta sekä esimerkiksi autamme työpajojen valinnassa. Solitan re:Invent-tiimi on apunasi. Tapahtuman aikana tiimimme lähettää videokoosteita ja blogikirjoituksia.

Tiimimme viime vuoden videot löytyvät täältä.

Laita viestiä [email protected], jos haluat lisätietoa OpenTab-tapahtumistamme reissun aikana tai liity WhatsApp -ryhmäämme!

Solita Open TAB

  • Solita Migration Open Tab on tiistaina klo 17-20 Bar Blondie, Miracle Mall/Planet Hollywood
  • Solita MPS/ML/AI Open Tab on torstaina klo 17-20

Tervetuloa kanssamme AWS re:Inventiin, tapaamisiin Las Vegasissa!

Ilmoittaudu