Tapahtuma

AWS re:Invent 2017

Aika: 27.11.2017 - 1.12.2017
Paikka: Las VegasIlmoittaudu

AWS re:Invent on Amazon Web Servicesin vuosittainen huipputapahtuma, joka kerää asiantuntijoita ympäri maailmaa kuulemaan inspiroiva esityksiä, oppimaan ja verkostoitumaan. Tapahtumassa pääset pureutumaan monelta kulmalta pilvipalveluiden hyödyntämiseen datan käsittelyssä, analytiikassa sekä palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä. Saat uusinta tietoa AWS-palveluista ja pääset keskustelemaan asiantuntijoiden ja kollegojesi kanssa. Lähde mukaan hakemaan uutta näkemystä ja uusia työkaluja palveluiden kehittämiseen!

Tapahtuma on täynnä mielenkiintoista ohjelmaa ja tekemistä: esityksiä, työpajoja, hackathoneja, hands-on -koulutuksia ja verkostoitumistilaisuuksia. Ohjelma tarkentuu kesän aikana, ajantasainen agenda ja muuta tietoa sekä ilmoittautuminen tapahtumaan löytyy tapahtuman verkkosivuilta. Tapahtuma täyttyy nopeasti, joten ilmoittaudu mukaan heti.

Aika: Ma-pe 27.11.-1.12.2017
Paikka: RIA, Encore, MGM, Mirage, The LINQ ja The Venetian Las Vegasissa

Solitan asiantuntijat ovat mukana tapahtumassa. Annamme mielellämme lisätietoja tapahtumasta sekä esimerkiksi autamme sinulle antoisimpien työpajojen ym. valinnassa. Voit olla yhteydessä Ilkka Suomaahan, ilkka.suomaa (at) solita.fi. Tervetuloa kanssamme AWS re:Invent -tapahtumaan, tapaamisiin Las Vegasissa syksyllä!

Kuva: AWS