Tapahtuma

Avoin koulutus Helsingissä: Swift & Kotlin

Aika: 13.2.2018 - 13.2.2018
Paikka: Alvar Aallon katu 5, HelsinkiIlmoittaudu

Tervetuloa avoimeen mobiiliohjelmoinnin koulutukseen!

Koulutuksessa käydään läpi yleisimpien mobiiliohjelmointikielien Swift ja Kotlin perusteet.
Mobiilisovellusten kehittämisessä iOS- ja Android-järjestelmille käytetään useimmiten niiden luontaisia ohjelmointikieliä, jotka ovat uudistuneet viime vuosina vahvasti. Applen alkujaan kehittämä Swift on nykyisin avointa lähdekoodia, ja menee jo nelosversiossa. Viime vuonna Google korotti alkujaan JetBrainsilta lähtöisin olevan Kotlin-kielen yhdeksi Androidin virallisesti tuetuista kielistä, ja sekin on avointa lähdekoodia.

Tässä esittelyssä kuulet ja näet millaisia ohjelmointikieliä Swift ja Kotlin ovat, opit niiden perusteet ja saat myös perusteluja niiden käytölle. Tutkimme miten näitä kieliä käytetään mobiilikehityksessä ja muutenkin skripteissä ja  serverillä.

Jos olet kiinnostunut mobiilisovellusten kehittämisestä tai uusimmista työkaluista (tai molemmista), tätä ei kannata jättää väliin. Swiftin ja Kotlinin esittelee Jere Käpyaho, joka toimii Solitassa mobiiliratkaisujen järjestelmäarkkitehtina.

Koulutus on suunnattu mobiiliohjelmoinnista kiinnostuneille ohjelmointitaitoisille henkilöille. Aiempaa osaamista mobiiliohjelmoinnista et tarvitse.

Ovet avautuvat klo 16.30, jolloin tarjolla pientä välipalaa ja virvokkeita.
Koulutus alkaa klo 17.00. Koulutukseen on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Lisätietoja koulutuksesta saat Jarkolta puh. 044 3398 640 tai [email protected]

Ilmoittaudu