Tapahtuma

Avoin koulutus: Moderni web-kehitys

Aika: 10.6.2016
Paikka: Technopolis, Tampere

Tervetuloa avoimeen Moderni web-kehitys -koulutukseemme päivittämään osaamistasi moderniin Java & JavaScript -web stackiin.

Solitan järjestämä avoin koulutus moderni web-kehitys 10.6.16

Järjestämme avoimen koulutuksen modernista web-kehityksestä. Koulutus on suunnattu sinulle, jolla on jo kokemusta ohjelmoinnista ja haluat päivittää osaamistasi moderniin Java & JavaScript -web-stackiin.

Koulutuksessa luodaan palvelinsovellus modernilla selainkäyttöliittymällä. Käytettyjä teknologioita ovat Java, Spring Boot, SQL, Javascript, React. Koulutuksen materiaali jaetaan GitHubissa: https://github.com/solita/demo-forum-backend ja https://github.com/solita/demo-forum-frontend. Koulutukseen voi osallistua seuraamalla kouluttajien esimerkkejä ja tekemällä harjoitukset jälkikäteen tai lataamalla materiaalin etukäteen omalle koneelle ja tekemällä harjoituksia koulutuksen aikana.

Aika: pe 10.6.2016 klo 13-16
Paikka: Häggman-sali, Technopolis, Kalevantie 2, Tampere

Osallistujilta toivottavat ennakkovalmistelut: Hands-on -tekemiseen osallistuville oma kone, JDK 8 + Eclipse. Verkkoyhteyksien riittävyyden takia on suositeltavaa, että osallistuja ajaa asennuskomennot GitHubiin tulevien ohjeiden mukaan ennen koulutusta.

Kouluttajina toimivat Ari Ruotsalainen, Antti Huokko ja Nico Hartto Solitalta. Koulutus on maksuton, ja mukaan mahtuu 50 ensimmäistä.

Koulutuksessa on enää muutamia peruutuspaikkoja jäljellä, joten ilmoittaudu heti mukaan tästä.

Lisätietoja tapahtumasta saat tarvittaessa osoitteesta [email protected].