Tapahtuma

Avoin koulutus: Integraatiot ja rajapinnat Mulella

Aika: 7.3.2016
Paikka: Solita, Alvar Aallon katu 5 C, HelsinkiIlmoittaudu

 

800_424_bOletko kiinnostunut integraatioista, palvelukeskeisestä arkkitehtuurista, apeista ja muista yritysten muutoskyvykkyyttä lisäävistä tekijöistä? 

Jos vastasit kyllä, tervetuloa avoimeen Integraatiot ja rajapinnat Mulella -koulutukseen Solitan toimistolle Helsinkiin. Koulutuksessa opit käytännönläheisen tavan ottaa Mulesoftin Anypoint platform ja ApiKit hyötykäyttöön.

Kouluttajana toimivat Solitan kokeneet integraatioasiantuntijat Aleksi Hartiala ja Antti Varjoinen. Jos integraatiot eivät ole sinulle ennestään tuttuja, tutustu integraatioasiantuntijan työhön Solitalla tai lue Rajapinnalla-blogiamme. Et tarvitse omaa tietokonetta mukaan koulutukseen. Koulutus on maksuton. Koulutuksen materiaalit jaetaan tapahtuman jälkeen Solitan Youtube-kanavalle.

Aika: Maanantaina 7.3.2016 klo 16.30-19.00

Paikka: Solita, Alvar Aallon katu 5 C, Helsinki

Lisätietoja koulutuksesta saat Katilta puh. 044-0673613.

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Olemme asiakkaidemme matkaopas muuttuvassa maailmassa. Luomme uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnolle yhdistämällä teknologian, liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella tavalla. Solita tuottaa digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan ja asiointiin sekä tiedolla johtamiseen. Vuonna 1996 perustettu Solita on kasvuyritys, joka on kasvanut kannattavasti yli 20 prosentin vuosivauhtia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 49,7 miljoonaa euroa. Solita työllistää yli 420 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Ilmoittaudu