Tapahtuma

APIDays Finland 2019

Aika: 4.6.2019 - 5.6.2019
Paikka: Tapahtumakeskus Koskenranta, HelsinkiIlmoittaudu

APIDays on suurin Suomessa järjestetty alusta- ja API-talouteen keskittyvä tapahtuma. Tapahtuman esityksissä yhdistyy viimeisin liiketoiminta- ja teknologianäkemys aiheen ympäriltä. Olemme mukana tapahtumassa Silver-sponsorina. Tervetuloa ständillemme ja ilmoittaudu työpajaan, jossa näet käytännössä mitä työkaluja MuleSoft API -teknologia tarjoaa API-alustan rakentamiseen.

Uudentyyppiset liiketoimintaekosysteemit ja alustatalous mahdollistavat kokonaan uusien liiketoimintamallien luonnin ja olemassa olevan liiketoiminnan skaalaamisen perinteisiä malleja nopeammin. Alustatalouden liiketoimitamalli edellyttää taustalleen ketterän ja hallitun tavan rakentaa ekosysteemin edellyttämät API:t. API:t ovat alustatalouden teknisiä rakennuspalikoita, joiden merkitys liiketoiminnalle on muodostunut kriittiseksi.

Solitalla on pitkä kokemus API- ja integraatioratkaisuiden rakentamisesta. Tule keskustelemaan kokemuksistamme, kuinka lähteä liikkeelle API-matkalla ja myös onnistua siinä pitkässä juoksussa. Ständimme löytyy Partners Village:sta.

Järjestämme tapahtumassa myös työpajan, jossa näet käytännössä mitä työkaluja MuleSoft API -teknologia tarjoaa API-alustan rakentamiseen. Työpajassa esitellään MuleSoftin API-vetoinen arkkitehtuurivisio ja käydään läpi API-kehittämisen työkalut. Konkreettinen demo esittelee ratkaisut käytännönläheisesti.

Työpaja: MuleSoft as Your Full Life Cycle API Platform, ti 4.6 klo 15:15, Workshop room.
Työpaja sisältyy tapahtuman sisäänpääsyyn, mutta edellyttää rekisteröitymisen.

Nähdään APIDays-tapahtumassa ja tervetuloa mukaan työpajaan!

Löydät liput tapahtuman verkkosivuilta.

Ilmoittaudu Solitan workshopiin tästä.