Tapahtuma

API Workshop

Aika: 9.1.2017
Paikka: Solita, HelsinkiIlmoittaudu

Tervetuloa MuleSoftin API Workshopiin kuulemaan, miten voit paremmin hyödyntää MuleSoftin integraatioratkaisuja ja API-rajapintoja. Päivän aikana pääset oppimaan tehokkaissa työpajoissa, tapaamaan Solitan ja MuleSoftin asiantuntijoita sekä keskustelemaan kollegoidesi kanssa.

Modernit web-rajapinnat eli API:t ovat keskeisessä roolissa digitaalisten palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisessä. API:en kautta voi avata modernin liiketoimintajärjestelmän datan ja toiminnallisuudet, ovatpa palvelut pilvessä tai perinteisellä mallilla operoituja. API:t mahdollistavat ketterän ja tehokkaan palvelujen kehittämisen, ja niiden rooli kasvaa entisestään, kun sovelluskehitystä tehdään laajasti yleistyneen mikropalveluarkkitehtuurin periaatteiden mukaisesti.

Tervetuloa MuleSoftin API Workshopiin kuulemaan lisää API:en käytöstä ja MuleSoftin integraatioratkaisuista. Saat konkreettisia oppeja API:sta, niiden hallinnasta ja parhaista käytännöistä. Solita on MuleSoftin kumppani Suomessa ja asiantuntijamme ovat tapahtumassa mukana, tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan lisää!

Aika: ma 9.1.2017 klo 9-17.30
Paikka: Solitan toimisto (Auditorio, 1. krs.), Alvar Aallon katu 5, Helsinki

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu heti mukaan

Tutustu myös integraatioratkaisuihimme ja API:en hallintaan

Ilmoittaudu