23 mars 2021Nyhet

Solita vinner viktigt ramavtal inom datatjänster med Region Stockholm

Working at Solita

Nyligen tecknade Solita ramavtal med Region Stockholm inom Big Data, Advanced Analysis och Business Intelligence. Avtalet ger Region Stockholm tillgång till Solitas marknadsledande tjänster inom området och sträcker sig upp till fyra år.

”Det är glädjande att vi vinner ett ramavtal med en så viktig kund inom offentlig sektor som Region Stockholm. Inom Solita satsar vi målmedvetet på att bidra till ett bättre samhälle, vi utvecklar verksamheter och hjälper dem att utnyttja den fulla potentialen inom data. Som uppvuxen i Stockholm känns det extra bra att kunna bidra till regionens utveckling på det här sättet,” säger Johan Thyblad, VD på Solita AB.

Ytterligare information:

Per Torell, Head of Public Sector, Solita AB, tfn +46 709 91 91 92, [email protected]

Johan Thyblad, vd, Solita AB, tfn +46 706 73 10 08, [email protected]

Solita är ett snabbväxande digitalt transformationsföretag som drivs av teknik, data och mänsklig insikt. Våra tjänster sträcker sig från strategisk rådgivning till tjänstedesign, digital utveckling, data, AI & analys och managerade molntjänster. Solita grundades 1996 och sysselsätter nu över 1100 digitala affärsspecialister i Finland, Sverige, Estland, Tyskland, Danmark och Belgien. Vi hjälper företag och samhällen att förnya sig med effekter som varar.

Författare

Solita