6 mars 2020Nyhet

Solita utsett till Tableau Partner of the Year i EMEA

Tableau winners 2019

Tableau har utsett det nordiska konsultföretaget Solita till Partner of the Year 2019 i EMEA-regionen. Utmärkelsen uppmärksammar Solitas expertis inom moderna analystjänster.

Tableau, som tillhandahåller marknadens ledande plattform för analys av data, har utsett det nordiska konsultföretaget Solita till Partner of the Year 2019 i EMEA-regionen. Solita är sedan länge en så kallad Tableau Gold partner och samarbetar med en rad kunder som använder Tableau’s verktyg, bland annat Telia, Tele2, Tradera, Daniel Wellington, Readly, VOI, Svenska Spel och Skandia.

– Vi är väldigt stolta över att ta emot den här utmärkelsen, som är ett erkännande av vår förmåga att hjälpa kunder att förstå sin data och möjliggöra en datadriven organisationskultur. Tableau har verkligen skakat om marknaden för Business Intelligence-lösningar och är i dag den ledande analysplattformen för företag som vill ge sina medarbetare nya möjligheter med hjälp av data, säger Linda Borelius, Senior Vice President för Business Development, Solita Sweden.

Solita erbjuder sina kunder i Norden och Centraleuropa en unik kombination av data- och molntjänster. Efter ett ha gått samman med svenska konsultföretagen Sparks och Ferrologic har Solita i dag nästan 1000 experter inom en rad områden kopplade till digital transformation. Företaget fortsätter att rekrytera experter inom data, servicedesign, mjukvaruutveckling, molnlösningar och integration. Solitas lediga tjänster i Sverige hittar du är.

För mer information, vänligen kontakta:
Linda Borelius, SVP, Business Development, Solita Sverige (tidigare Sparks AB), mobil +46 (0)76 8882824, [email protected]

Om Solita
Solita är ett nordiskt konsultföretag som hjälper företag att skapa värde utifrån data. Solita erbjuder konsulttjänster kopplade till datastrategi och tjänstedesign, byggandet av nya dataplattformar, artificiell intelligens, analysverktyg och molntjänster. Solita grundades 1996 och har i dag nästan 1000 anställda i Sverige, Finland, Danmark, Estland, Belgien och Tyskland.

Om Tableau
Tableau (NYSE: DATA) hjälper människor och organisationer att bli mer datadrivna. Tableau’s plattform tillhandahåller alla de funktioner som företag behöver i dag. Den kan smidigt anpassas efter specifika önskemål, samtidigt som den lever upp till de hårdaste kraven på styrning och säkerhet. Kombinationen av kraftfullhet och intuitiv användarupplevelse räknas till Tableaus största fördelar. I dag är Tableau en branschledare med över 86 000 kundkonton och med starkt fokus på kundorienterad innovation. Ta reda på hur du kan använda Tableau genom att ladda ner en kostnadsfri testversion här.

Författare

Solita